Tuesday, 28 November 2017 16:21

MALCOLM YOUNG: Το τελευταίο «αντίο» από τους ανθρώπους του

Written by 
    MALCOLM YOUNG: Το τελευταίο «αντίο» από τους ανθρώπους του

    Πριν δέκα ημέρες «έφυγε» από τη ζωή ο εγκέφαλος των AC/DC, Malcolm Young. Σήμερα Τρίτη, διεξήχθη η κηδεία του στο Σίδνεϊ και εκατοντάδες άνθρωποι, καθώς και τα δικά του πρόσωπα, συγκεντρώθηκαν για να του πουν το τελευταίο «αντίο» όπως του αρμόζει.

    Ανάμεσα στους παρόντες ήταν φυσικά ο αδερφός του Angus, ο μπασίστας της μπάντας, Cliff Williams, ο τραγουδιστής, Brian Johnson καθώς και δύο πρώην μέλη των AC/DC, o ντράμερ Phil Rudd και ο μπασίστας Mark Evans. Την εμφάνισή τους έκαναν και οι Angry Andreson (Rose Tattoo), Michael Chugg (διοργανωτής συναυλιών) όπως και ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Music, Denis Handlin.

    Δύο στενοί φίλοι του συγκροτήματος, ο Bradley Horsburgh και ο David Albert, περιέγραψαν τον Malcolm ως «έναν ήσυχο, μετριόφρων και υποτιμημένο άνθρωπο». Η οικογένεια Albert έχει συνεργαστεί με τους AC/DC σε ζητήματα management, για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες.

    Μία από τις συγκινητικότερες στιγμές της κηδείας, ήταν όταν ο αδερφός του, Angus, τοποθέτησε την κιθάρα του Malcolm δίπλα από το φέρετρο.

    Να σημειωθεί πως στην αρχή της τελετής, πένες με την ημερομηνία γέννησης και θανάτου του Young δόθηκαν στους παρευρισκόμενους μαζί με μία φωτογραφία του.

    Στο τεύχος Δεκεμβρίου του Metal Hammer, θα αποχαιρετήσουμε τον Αρχηγό όπως πρέπει.