Wednesday, 29 November 2017 04:51

FROM HARD TO THRASH: Ζωντανά στο Remedy τον Ιανουάριο

Written by 
    FROM HARD TO THRASH: Ζωντανά στο Remedy τον Ιανουάριο

    Ένα ιδιαίτερο live party που συνδέει πολλά διαφορετικά παρακλάδια της μουσικής που παρακολουθούμε θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της νέας χρονιάς στο Remedy Live Club (Κουντουριώτου 9, Νέο Ηράκλειο).

    Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου θα βρεθούν στη σκηνή οι βετεράνοι death/thrashers Piranha, οι Condemnation που κινούνται σε heavy/speed/thrash ήχους, οι melodic metallers Dracondia καθώς και οι Jacks Full που παίζουν hard rock, υπό τον γενικό τίτλο “From Hard to Thrash”. Η είσοδος είναι 8 ευρώ με ποτό ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία. Δείτε επίσης, ένα trailer video για το show.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    From Ηard Tο Thrash

    Η καινούργια χρόνια ξεκινάει με ένα μεγάλο Live-party στο remedy με μπάντες που καλύπτουν όλα τα γούστα.Από αυτούς που τους αρέσει το Hard Rock μέχρι εκείνους που προτιμούν το Old School Thrash. Και έχουμε και λεμε αναλυτικά:

    PIRANHA

    Γνωστοί από την πορεία τους στην Ελλ. Σκηνή των 90’s. Σκοτεινό και συνάμα μελωδικό Groove Old School Death Thrash που σίγουρα θα κουνήσει πολλά κεφάλια στους ρυθμούς του.

    CONDEMNATION

    Παλιά Heavy/Speed/Thrash μπάντα που όμως ο heavy thrash ήχος της και η δεξιοτεχνία της στο παίξιμο σε καθηλώνει.

    DRACONDIA

    Μια νεοσύστατη μπάντα αποτελούμενη από νέους μουσικούς που θα παρουσιάσει υλικό από την πρώτη της δουλειά η οποία ετοιμάζεται αυτή την εποχή και θα σας απογειώσει με τους Melodic Heavy/Rock ρυθμούς και μελωδίες της.

    JACK’S FULL

    Μπάντα με ήχο που βγάζει φωτιά με τις Hard Rock καταβολές της και τον συμπαγή ήχο της