Monday, 11 December 2017 19:58

CYNIC: Οριστική αποχώρηση του SEAN REINERT

Written by 
    CYNIC: Οριστική αποχώρηση του SEAN REINERT

    Πριν από περίπου δύο χρόνια, ύστερα από την κυκλοφορία του "Kindly Bent to Free Us", οι εκπληκτικοί Cynic είχαν ανακοινώσει ότι φτάνουν στο τέλος της πορείας τους εξαιτίας της άσχημης τροπής που είχαν πάρει οι σχέσεις των Paul Masvidal (κιθάρα, φωνή) και Sein Reinert (τύμπανα).

    Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον αμερικανό drummer στη σελίδα της μπάντας στο Facebook, η μπάντα συνεχίζει δίχως αυτόν ύστερα από συμφωνία μεταξύ του ίδιου και του Masvidal. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα γράφω με βαριά καρδιά αλλά με καθαρό μυαλό. Έφτασα σε έναν διακανονισμό με τον Paul σχετικά με τους Cynic. Δεν είμαι σε θέση να αποκαλύψω τις λεπτομέρειες όμως είμαι εντάξει με τη συμφωνία. Θα αποχωρήσω από τους Cynic και θα αφοσιωθώ στα προσωπικά μου projects ενώ ο Paul θα συνεχίζει τόσο με τους Cynic όσο και με την προσωπική του καριέρα.

    «Θέλω να ευχαριστήσω ταπεινά όλους τους μουσικούς, τους ηχολήπτες, τους τεχνικούς, τις δισκογραφικές, του ατζέντηδες, το crew, τον Τύπο και τους φίλους με τους οποίους συνεργαστήκαμε και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μέσα σ’ αυτά τα 30 χρόνια.

    «Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστώ τους fans που μέχρι σήμερα με αφοπλίζουν με την αγάπη και την πίστη τους. Είστε πάντα η έμπνευση και το καύσιμο της μηχανής μου.

    «Στον Paul και τους μουσικούς με τους οποίους θα συνεχίσει εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο.

    «Με αγάπη, Sean»

    Από πλευράς μας ευχόμαστε καλή τύχη και στους Cynic και στον Sean Reinert καλή τύχη με τα μελλοντικά τους projects, και θυμόμαστε ορισμένες σπουδαίες στιγμές της κοινής τους πορείας καθώς και το εκπληκτικό "Human" που ηχογράφησαν οι Masvidal/Reinert ως μέλη των Death το 1991.