Thursday, 14 December 2017 19:42

PLANET OF ZEUS: Ζωντανά στην Αθήνα το Μάιο

Written by 
    PLANET OF ZEUS: Ζωντανά στην Αθήνα το Μάιο

    Στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή περιοδεία των Planet of Zeus, όπως μας έχει συνηθίσει εδώ και αρκετά χρόνια η τετράδα.

    Πιο συγκεκριμένα, οι Planet of Zeus θα εμφανιστούν το Σάββατο 12 Μαΐου στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα) γιορτάζοντας εκτός από το τέλος της περιοδείας, και τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, “Eleven the Hard Way”.

    Η τιμή των εισιτηρίων έχει διαμορφωθεί ως εξής: 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός), 12 ευρώ (λοιπή προπώληση), 14 ευρώ (ταμείο).

    Σημεία προπώλησης: Reload, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Media Markt, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτέρα-Σάββατο 11:00-19:00). Διαδικτυακά στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    Υπενθυμίζουμε ότι στο τεύχος Δεκεμβρίου, το Metal Hammer γιορτάζει τα 33α του γενέθλια με ένα μεγάλο αφιέρωμα σε 33 σημαντικές μπάντες της ελληνικής Σκηνής. Από τις σελίδες του αφιερώματος δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Planet of Zeus ενώ τους συναντάμε και στο CD “Greek Metal: How the World Was Won” που συνοδεύει το έντυπο καθώς συμμετέχουν με το τραγούδι “Leftovers” από τον δεύτερο δίσκο τους, “Macho Libre” (2011).

    Μέχρι τη συναυλία, διαβάζουμε όλα όσα τους αφορούν και θυμόμαστε ορισμένες κορυφαίες στιγμές της πορείας τους.