Thursday, 21 December 2017 20:53

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: Επιστροφή στο σανίδι το Μάρτιο

Written by 
    ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: Επιστροφή στο σανίδι το Μάρτιο

    Στις αρχές του μήνα ο Τζίμης Πανούσης κατέρρευσε επί σκηνής στα πλαίσια της παράστασης «Όλοι οι χαζοί μπορούμε» στο Κύτταρο.

    Ύστερα από σύντομη παραμονή στο νοσοκομείο, ο αγαπημένος Τζιμάκος βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης και αναμένεται να επιστρέψει στις παραστάσεις. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, η παράσταση στις 30 Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί «λόγω αιφνιδίου θανάτου που αναβλήθηκε επ’ αόριστον».

    Όμως, από τις 9 Μαρτίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα συνεχιστούν οι παραστάσεις «Όλοι οι χαζοί μπορούμε» στο Κύτταρο με τις πόρτες να ανοίγουν κάθε βράδυ στις 22:00. Τιμή εισιτηρίου: 13 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο).

    Σημεία προπώλησης: Κύτταρο (10:00-13:00 και ώρες συναυλιών), Reload Stores, Seven Spot, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης. Τηλεφωνικά στο 11876. Διαδικτυακά στο Viva και στο Αθηνόραμα. Για πληροφορίες/κρατήσεις στους αριθμούς 210 8224134 και 6977641373.

    Στο event των παραστάσεων στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης μετά την αρχαία κωμωδία στην Επίδαυρο και το Ηρώδειο συνεχίζει με σύγχρονη τραγωδία στο Κύτταρο (Αχαρνών & Ηπείρου) τα ΠαρασκευοΣάββατα του Μαρτίου με το γελοιόδραμα «Όλοι οι χαζοί μπορούμε!». Μαζί του το ροκ κουαρτέτο Πεταμένα Λεφτά. Γέλια γέλια γέλια ασυγκράτητα γέλια με τον αριστεροειδή που πέρασε Σύριζα στην αριστερά και δεν την ακούμπησε να λεηλατεί την Ελλάδα και να την αποτελειώνει μετά τον τυφώνα «Γιωργάκη» και με τις ψόφιες κατσίκες του γείτονα που συνεχίζουν ως ματιασμένα ζόμπι να μασάνε ταραμά!

    Μη γλείψει κανείς!!!