Friday, 22 December 2017 20:00

ON THORNS I LAY: “Aegean Sorrow” (νέο lyric video)

Written by 
    ON THORNS I LAY: “Aegean Sorrow” (νέο lyric video)

    Δύο χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της τελευταίας, μέχρι στιγμής, δισκογραφικής δουλειάς των Αθηναίων On Thorns I Lay με τίτλο “Eternal Silence”.

    Πλέον, η μπάντα έχει ολοκληρώσει το νέο της full length album το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου μέσω της Alone Records σε CD και ψηφιακά και μέσω της The Vinyl Division σε βινύλιο. Ο δίσκος έχει τον τίτλο “Aegean Sorrow” και εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση με το ομότιτλο τραγούδι και το lyric video που το συνοδεύει, και το οποίο δημιούργησε ο Μάνθος Στεργίου της Manster Design, υπεύθυνος και για το εξώφυλλο.

    Το "Aegean Sorrow" ηχογραφήθηκε στα Devasoundz Studios σε παραγωγή του Φώτη Benardo ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Dan Swanö (Asphyx, Edge of Sanity, Marduk, Opeth).

    Η ίδια η μπάντα δήλωσε: «Το “Aegean Sorrow” ακούγεται υπέροχο και επικό, βαθύ και δυναμικό. Είναι μια μίξη από τα πρώτα demo μας και τα 4 πρώτα μας albums στα 90s αλλά με έναν μοντέρνο ήχο. Είναι ακριβώς αυτό που μας αρέσει να ακούμε πρώτα απ’ όλα ως fans. Χωρίς trends, απλώς με αγνά συναισθήματα και μουσική.

    «Είναι η μουσική που ονειρευόμασταν, με συνεχόμενα κύματα συναισθημάτων. Είναι ένα μαγικό ταξίδι στο βάθος της ψυχής μας και είμαστε ενθουσιασμένοι διότι το καλύτερο album της καριέρας μας ως τώρα θα κυκλοφορήσει από εταιρίες με την ίδια νοοτροπία, που μας υποστηρίζουν 100%.»