Wednesday, 10 January 2018 15:53

WARREL DANE: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός (video)

Written by 
    WARREL DANE: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός (video)

    Στις 13 Δεκεμβρίου, ο metal κόσμος συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό θάνατο του Warrel Dane ο οποίος έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του ενώ βρισκόταν στο Sao Paulo της Βραζιλίας ηχογραφώντας το νέο solo δίσκο του.

    Ύστερα από διαδικτυακό έρανο της οικογένειας του σπουδαίου τραγουδιστή, στιχουργού και frontman, η σορός του επέστρεψε στο Seattle, την πόλη καταγωγής του. Την περασμένη Κυριακή οι άνθρωποί του, του είπαν το τελευταίο αντίο, δίνοντας στη δημοσιότητα και το video της τελετής. Εδώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

    Ως Metal Hammer, δεν θα μπορούσαμε να μην αποδώσουμε τον δικό μας φόρο τιμής σε μία τόσο σημαντική προσωπικότητα. Στο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί, ο τεράστιος Wally κοσμεί το οπισθόφυλλο και στις σελίδες του εντύπου φιλοξενούνται οι προσωπικές σκέψεις των συντακτών για το αναπάντεχο γεγονός και για την σχέση τους με τον Καλλιτέχνη αλλά και τον Άνθρωπο Warrel Dane. Παράλληλα, μελετάμε το δισκογραφικό του έργο σε όλο του το εύρος από την αρχή μέχρι και το τέλος.