Monday, 22 January 2018 18:50

SODOM: Ανακοινώθηκε το νέο line up

Written by 
    SODOM: Ανακοινώθηκε το νέο line up

    Σε ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας τους μπαίνουν οι αγαπημένοι Γερμανοί Sodom ύστερα από την αποχώρηση των Bernd “Bernemann” Kost (κιθάρα) και Markus “Makka” Freiwald (τύμπανα).

    Σύμφωνα με ανάρτηση της μπάντας στη σελίδα της στο Facebook, η παρέα του μπασίστα, τραγουδιστή και mainman Tom Angelripper επιστρέφει ως κουαρτέτο. Πιο συγκεκριμένα, στις κιθάρες βρίσκουμε τον Frank Blackfire που έχει υπάρξει και παλαιότερα μέλος των Sodom στα μυθικά “Persecution Mania” (1987) και “Agent Orange” (1989) και των Kreator στα “Coma of Souls”, “Renewal” και “Cause for Conflict”. Στη δεύτερη εξάχορδη βρίσκουμε τον Yorck Segatz ενώ τα τύμπανα αναλαμβάνει ο νυν drummer των Asphyx, Stefan “Husky” Huiskens.

    Σε δηλώσεις του, ο θείος Tom εξήγησε την απόφασή του να εντάξει δυο κιθαρίστες στη μπάντα: «Οι δυο κιθάρες μας δίνουν πολλές περισσότερες δυνατότητες στα live και στο μέλλον θα μπορέσουμε να παίξουμε τραγούδια που δεν καταφέραμε να παίξουμε ως trio.»

    Για τα ίδια τα μέλη που τον πλαισιώνουν ανέφερε: «Είναι δεδομένο πως όλοι τους είναι εξαιρετικοί μουσικοί και το heavy metal είναι η ζωή τους. Όμως οι Sodom είναι κάτι πιο προσωπικό. Τα νέα μέλη, λοιπόν, είναι βαμμένοι fans της μπάντας και όλοι ζουν στο Essen. Χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω;»

    Παράλληλα, μαζί με τη νέα της σύνθεση, η μπάντα μας πληροφόρησε ότι το καλοκαίρι σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο single με τουλάχιστον δύο νέα τραγούδια, ενώ ο full length δίσκος θα ακολουθήσει την άνοιξη του 2019. Μέχρι τότε, θυμόμαστε κάτι από την πρώτη θητεία του Frank Blackfire στο πλευρό του Tom Angelripper.