Friday, 26 January 2018 12:19

DEPHOSPHORUS/KRAUSE: Ζωντανά αύριο στην Αθήνα

Written by 
    DEPHOSPHORUS/KRAUSE: Ζωντανά αύριο στην Αθήνα

    Μόλις τη δεύτερη συναυλία της μέχρι τώρα καριέρας τους αναμένεται να δώσουν αύριο, Σάββατο 27 Ιανουαρίου οι Αθηναίοι extreme metallers, Dephosphorus.

    Πιο συγκεκριμένα, η μπάντα θα ανέβει στη σκηνή του Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι) παρέα με τους Krause, παρουσιάζοντας ολόκληρο το τρίτο album της, “Impossible Orbits” καθώς και παλαιότερα τραγούδια. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30.

    Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο).

    Σημεία προπώλησης: Reload Stores, Media Markt, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις). Τηλεφωνικά στο 11876, διαδικτυακά στο Viva.

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Ο μεγάλος καημός των φίλων αλλά και των μελών των Αθηναίων Dephosphorus είναι η έλλειψη ζωντανών εμφανίσεων. Πόσο μάλλον όταν η μουσική που παίζουν – ένας εκλεκτικός συνδυασμός ακραίων και heavy στοιχείων με συμπαντική / sci-fi θεματολογία- αποτελεί κατ’εξοχήν υλικό προορισμένο για live.

    Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου θα εμφανιστούν στον νεόδμητο χώρο του Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι) για την μόλις δεύτερη συναυλία της ενιαετούς πορεία τους, παίζοντας ολόκληρο το τρίτο album "Impossible Orbits" - το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο από την Πολωνική δισκογραφική Selfmadegod -, αλλά και παλιότερο υλικό.

    Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Krause. Το ντεμπούτο τους "2am Thoughts" (Riot Season Records – Αγγλία, 3 Shades of Black - Ελλάδα), κέρδισε στις αρχές του 2017 τις εντυπώσεις με τον βρώμικο, ουσιώδη ήχο και την βαθιά γνώση ενός είδους μουσικής παραγνωρισμένου στην Ελλάδα.

    Οι συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στις δύο μπάντες είναι ο έρωτας για το noise rock και η κοινή προϊστορία που έχουν, αφού κάποια από τα μέλη τους ηχογράφησαν στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας με τους Straighthate το "Indigenous" (Βlastbeat Mailmurder), ένα album-προοίμιο για το τι θα επακολουθούσε με Dephosphorus.