Friday, 26 January 2018 12:53

ROTTING CHRIST: “I Will Not Serve” (νέο τραγούδι)

Written by 
    ROTTING CHRIST: “I Will Not Serve” (νέο τραγούδι)

    Όπως έχει ανακοινωθεί, στις 23 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει η συλλογή των Rotting Christ με τίτλο “Their Greatest Spells”, μέσω της Season of Mist.

    Εκτός από κλασικά αλλά και νεότερα τραγούδια που καταγράφουν την 30ετή πορεία της μπάντας, η συλλογή περιλαμβάνει και το νέο τραγούδι “I Will Not Serve” που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

    Track listing:

    CD 1

    01. The Sign of Prime Creation
    02. Athanati Este
    03. Non Serviam
    04. King Of A Stellar War
    05. Nemecic
    06. Grandis Spiritus Diavolos
    07. Art Of Sin
    08. Dying
    09. Archon
    10. Serve In Heaven
    11. Astral Embodiment
    12. After Dark I Feel
    13. Sorrowfull Farewell
    14. In Yumen-Xibalba
    15. Elthe Kyrie
    16. Cold Colours

    CD 2

    01. The Sign Of Evil Existence
    02. Fgmenth Thy Gift
    03. Ze Nigmar
    04. Phobo's Synagogue
    05. Demonon Vrosis
    06. ...Pir Threontai
    07. Kata Ton Daimona Eaytoy
    08. Among Two Storms
    09. Semigod
    10. Welcome To Hel
    11. A Dynasty From The Ice
    12. Shadows Follow
    13. Forest of N'gai
    14. Feast of the Grand Whore
    15. Exiled Archangels
    16. Saturn Unlock Avey's Son
    17. I Will Not Serve