Saturday, 27 January 2018 17:39

MACHINE HEAD: "Volatile" (νέο lyric video)

Written by 
    MACHINE HEAD: "Volatile" (νέο lyric video)

    Μόλις χθες (26 Ιανουαρίου) κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος των Machine Head, "Catharsis", μέσω της Nuclear Blast.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν λίγο πριν ακόμη ένα τραγούδι του, το "Volatile" με lyric video, το οποίο δημιούργησε ο Tommy Antonini. Δείτε το εδώ:

     

    Με βασική αφορμή το νέο δισκογραφικό βήμα των Machine Head, οι οποίοι κοσμούν το εξώφυλλο του Metal Hammer Ιανουαρίου, στις σελίδες του εντύπου φιλοξενούμε τον frontman τους, Robb Flynn, στην ουσιαστικότερη συνέντευξη που έχουμε πραγματοποιήσει μαζί του, στην οποία μιλά τόσο για το καλλιτεχνικό του όραμα όσο και για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα τα οποία πάντοτε τον απασχολούσαν. Στο τμήμα των δισκοκριτικών θα βρείτε την παρουσίαση του δίσκου, ενώ η συνέντευξη μας έδωσε την κατάλληλη πάσα ώστε να ασχοληθούμε με τις σημαντικότερες μπάντες που γέννησαν και γιγάντωσαν τα 00s, καθώς και με ανερχόμενα ονόματα των τελευταίων λίγων ετών στο αφιέρωμα "Inside the Modern Metal Madness".

    Παρακάτω, θυμόμαστε και τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουν δώσει ως τώρα στη δημοσιότητα οι Machine Head. Το "Beyond the Pale", μάλιστα, φιλοξενείται στο CD "Floating Against the Waves" που συνοδεύει το τεύχος. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στην πόλη καταγωγής της μπάντας, το Oakland της California. Παραγωγός είναι ο Zack Ohren (All Shall Periss, Fallujah), το mastering ανέλαβε ο Ted Jensen (Alice in Chains, Deftones) ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Seanen Middleton.

    Track listing

    1. Volatile
    2. Catharsis
    3. Beyond The Pale
    4. California Bleeding
    5. Triple Beam
    6. Kaleidoscope
    7. Bastards
    8. Hope Begets Hope
    9. Screaming At The Sun
    10. Behind A Mask
    11. Heavy Lies The Crown
    12. Psychotic
    13. Grind You Down
    14. Razorblade Smile
    15. Eulogy