Thursday, 08 February 2018 17:54

DEMOLITION TRAIN: “Symphony of Horror” (νέο lyric video)

Written by 
    DEMOLITION TRAIN: “Symphony of Horror” (νέο lyric video)

    Από τις 9 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των Demolition Train με τίτλο “Bound by Horror, Sealed with Blood” μέσω της Eat Metal Records.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το lyric video για το τραγούδι “Symphony of Horror”, που είναι πιστό στην αισθητική του δίσκου όντας εμφανώς εμπνευσμένο από τον βουβό κινηματογράφο και χρησιμοποιώντας πλάνα από την εμβληματική ταινία του F.W. Murnau, “Nosferatu, eine Symphonie des Grauens” του 1922.

    Με αφορμή το νέο δίσκο, οι Demolition Train φιλοξενούνται στις σελίδες του Metal Hammer Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησαν, μας μιλούν για όλα όσα έχουν να κάνουν με το νέο, πολύ καλό δίσκο τους, σχολιάζουν το εκπληκτικό εξώφυλλο του Dimitar Nikolov ενώ παίρνοντας πάσα από την ευρύτερη αισθητική και θεματολογία, συζητάμε και για τον αγαπημένο τους κλασικό horror κινηματογράφο ενώ δεν παραλείπουν να μας πουν και την άποψή τους για την ελληνική Σκηνή του σήμερα. Η κριτική μας για το album βρίσκεται στο προηγούμενο τεύχος του Metal Hammer, για το μήνα Ιανουάριο.

    Παρακάτω θυμόμαστε και το “Beast of Hades” μαζί με το video clip που το συνοδεύει, καθώς και το "Wendigo Screams". Στο πρώτο συμμετέχει ο Nir Palikaras των Speedrush, Nightbreed και Noise Disorder ενώ στο δεύτερο ο Δημήτρης Καρτάλογλου των Sacral Rage. Τη μίξη και το mastering του δίσκου ανέλαβε ο Νίκος Παπακώστας των Convixion και Strikelight μαζί με τον frontman της μπάντας, Αποστόλη Κόρακα στο studio Entasis.

    Track listing:

    01. The Night of the Wurdulak
    02. Beast of Hades feat. Nir Palikaras (Speedrush, Nightbreed, Noise Disorder)
    03. Witchkiller
    04. Wendigo Screams feat. Δημήτρης Καρτάλογλου (Sacral Rage)
    05. Dawn of the Necromancer
    06. Symphony of Horror
    07. Blood on Satan’s Claw
    08. Grim Reaper
    09. Nocturnal Rite