Tuesday, 13 February 2018 18:23

ROTTING CHRIST: “The Call” (νέο lyric video)

Written by 
    ROTTING CHRIST: “The Call” (νέο lyric video)

    Πριν από λίγες ημέρες, στις 9 Φεβρουαρίου, η Peaceville Records κυκλοφόρησε ένα επτάιντσο single με A-side το ολοκαίνουριο τραγούδι των Rotting Christ με τίτλο “The Call” με βασική αφορμή τα 30ά γενέθλια της τεράστιας black μπάντας.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι και να παρακολουθήσετε το lyric video που το συνοδεύει. Δημιουργός του video είναι ο Μάνθος Στεργίου της Manster Design ενώ το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Pentagram Studio στην Αθήνα από τον George Emmanuel, κιθαρίστα της μπάντας. Τη μίξη και το mastering ανέλαβε ο Mark Mynett στην Αγγλία.

    Παρακάτω βλέπουμε και το artwork του επτάιντσου το οποίο ως B-side έχει μια ζωντανή εκτέλεση του κλασικού “The Sign of Evil Existence” που ανοίγει το μυθικό ντεμπούτο “Thy Mighty Contract” του 1993. Στην εν λόγω εκτέλεση, τους Rotting Christ συνοδεύουν στα φωνητικά ο Nergal των Behemoth και ο Necroabyssus των Varathron.

    Θυμόμαστε και το επίσης καινούριο, “I Will Not Serve” που συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή “Their Greatest Spells” που συνοψίζει τα 30 χρόνια πορείας των Rotting Christ και θα κυκλοφορήσει μέσω της Season of Mist στις 23 Μαρτίου.