Thursday, 22 February 2018 03:59

GUS G.: Νέος solo δίσκος τον Απρίλιο

Written by 
    GUS G.: Νέος solo δίσκος τον Απρίλιο

    Τρία χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του “Brand New Revolution”, του δεύτερου προσωπικού δίσκου του Θεσσαλονικιού guitar hero Gus G. των Firewind και ως το 2017 του Ozzy Osbourne.

    Στις 20 Απριλίου, μέσω της AFM Records ο Gus G. θα κυκλοφορήσει το νέο του album με τίτλο “Fearless”. Δίπλα του θα βρίσκουμε στο ρόλο του τραγουδιστή και του μπασίστα τον Dennis Ward (Pink Cream 69, Unisonic) και τον drummer Will Hunt (Evanescence).

    Ο ίδιος ο Gus σχολίασε για τον Dennis Ward: «Ο Dennis κι εγώ έχουμε συνεργαστεί για πολλά χρόνια. Έκανε την παραγωγή του πρόσφατου δίσκου των Firewind, “Immortals” μεταξύ άλλων. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και μετά από την τελευταία μας συνεργασία αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Του έστειλα demos και ιδέες για τα νέα τραγούδια και όταν μαζέψαμε αρκετό υλικό και ψάχναμε τραγουδιστές, ο Dennis πρότεινε να γράψουμε ως trio.

    «Πολλοί δεν ξέρουν ότι ο Dennis εκτός από εκπληκτικός συνθέτης μπασίστας και παραγωγός είναι και εξαιρετικός τραγουδιστής. Μου άρεσε αμέσως η πρότασή του γιατί καταλήγει σε κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ οτιδήποτε έχω κάνει ως τώρα.»

    Συνεχίζοντας, προσέθεσε για τον Will Hunt: «Ο Will ήταν στην κορυφή της λίστας μου. Η μοίρα μού χαμογέλασε όταν παίξαμε στο Frankfurt Music Fair 2017 κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου με το Steve Stevens και ο Will έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο. Μιλήσαμε για λίγο και συμφωνήσαμε. Τον Αύγουστο ήρθε στο studio και έγραψε όλα τα τραγούδια σε δυόμισι μέρες. Είναι πραγματικός επαγγελματίας με τρομερό groove και υπέροχη δυναμική.»

    Track listing:

    01. Letting Go
    02. Mr. Manson
    03. Don't Tread On Me
    04. Fearless
    05. Nothing To Say
    06. Money For Nothing (Dire Straits cover)
    07. Chances
    08. Thrill Of The Chase
    09. Big City
    10. Last Of My Kind

    Μέχρι να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το "Fearless", θυμόμαστε το "Brand New Revolution".