Thursday, 22 February 2018 05:05

SLAP & PANIC FEST VOL 6.: Στο τέλος Μαρτίου επιστρέφει το φιλανθρωπικό festival

Written by 
    SLAP & PANIC FEST VOL 6.: Στο τέλος Μαρτίου επιστρέφει το φιλανθρωπικό festival

    Έξι χρόνια παρουσίας στη Σκηνή έχει συμπληρώσει το Slap & Panic Festival το οποίο απ’ το ξεκίνημά του ενώνει ελληνικά σχήματα απ' όλο το φάσμα του ακραίου ήχου με σκοπό την οικονομική στήριξη κάποιου ιδρύματος.

    Η φετινή έκδοση του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι) την Παρασκευή 23 Μαρτίου και όλα τα έσοδα θα παραχωρηθούν για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

    Ως τώρα στο billing του festival έχουν ανακοινωθεί οι εξής: Progress of Inhumanity, Kin Beneath Chorus, Abyssus, Head Cleaner, Chronosphere. Το πλήρες line up καθώς και οι τιμή του εισιτηρίου θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Εδώ θα βρείτε το event της βραδιάς στο Facebook.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Το Slap & Panic δημιουργήθηκε από 4 φίλους το 2013. Η ιδέα ήταν να συγκεντρώσουμε συγκροτήματα από όλη την εγχώρια σκηνή με κοινό σκοπό την στήριξη κάποιου ιδρύματος, δίνοντάς όλα τα έσοδα σε αυτό. Αφού επικοινωνήσαμε με διάφορες μπάντες και βρέθηκε το ίδρυμα που είχε ανάγκη από υλικά αγαθά, τα οποία θα μπορούσαμε να παραδώσουμε οι ίδιοι σε αυτό, το 1ο Slap & Panic ήταν γεγονός στις 4 Απριλίου στο An Club.

    Έχουν συμμετάσχει συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα (Πάτρα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κεφαλοννιά κ.α.) καθώς και από το εξωτερικό (Γαλλία), στηρίζοντας την προσπάθεια με σεβασμό, χαρά, ενέργεια και κυρίως αφιλοκερδώς.

    Η συμμετοχή συγκροτημάτων και κόσμου ήταν συνεχώς αυξανόμενη χρόνο με τον χρόνο με αποτέλεσμα να μας δώσει την ενέργεια να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να φτάσουμε αισίως στην Έκτη χρονιά του θεσμού.

    Σκοπός μας ήταν και είναι να προσφέρουμε χαρά και βοήθεια σε παιδιά που δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Όλα τα έσοδα διατίθενται στον σκοπό και στο εκάστοτε ίδρυμα. Έως και το 2016 τα έσοδα δόθηκαν για την αγορά παιχνιδιών, ρουχισμού και βασικών αγαθών στο ΠΕΝ Καλλιθέας. Το 2017 στηρίξαμε το Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης! Φέτος στηρίζουμε την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

    Το Slap & Panic με την στήριξη των συγκροτημάτων και του κόσμου συνεχίζει και το 2018 την προσπάθεια του. Με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά όπου η εκδήλωση συμμετοχών μπαντών ήρθε από κάθε άκρη της Ελλάδος.