Tuesday, 27 February 2018 05:34

BEHEMOTH: Νέο live DVD τον Απρίλιο (video)

Written by 
    BEHEMOTH: Νέο live DVD τον Απρίλιο (video)

    Στις 8 Οκτωβρίου του 2016 οι Behemoth εμφανίστηκαν στο Brutal Assault Festival στη Βαρσοβία της Πολωνίας, απ’ όπου και κατάγονται.

    Η εν λόγω εμφάνιση αποτυπώθηκε στην κάμερα στην ολότητά της και μαζί με όλα τα video clips από το προ τετραετίας studio album της μπάντας, “The Satanist” θα κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast στις 13 Απριλίου σε DVD/Blu-ray υπό τον τίτλο “Messe Noire”.

    Εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα με την εκτέλεση του τραγουδιού “Blow Your Trumpets Gabriel”.

    Ο ηγέτης της μπάντας, Adam “Nergal” Darski δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το “Messe Noire”, βασικά, είναι όλα όσα αντιπροσωπεύει η μαγεία των Behemoth στο σανίδι και είμαστε ενθουσιασμένοι που υπάρχει αυτή η καταγραφή για να την απολαύσουν όλοι εκεί έξω. Το album αποτυπώνει την αληθινή ένταση των συναυλιών μας και την ενέργεια που μοιραζόμαστε με τους fans μας. Επίσης είναι ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει ο κύκλος του “The Satanist” που ήταν μια υπέροχη εμπειρία και ένα εκπληκτικό κεφάλαιο στην καριέρα των Behemoth αλλά και στις ζωές μας γενικότερα. Με την κυκλοφορία του “Messe Noire”, χαιρετίζουμε όλες τις «λεγεώνες» μας παγκοσμίως για την διαρκή τους υποστήριξη. Τώρα, αφήστε την τέχνη να μιλήσει!»