Tuesday, 20 March 2018 19:48

JUDAS PRIEST: Στην υψηλότερη θέση της καριέρας τους στα αμερικανικά charts

Written by 
    JUDAS PRIEST: Στην υψηλότερη θέση της καριέρας τους στα αμερικανικά charts

    Αυτές τις μέρες οι Judas Priest παρέα με τους Saxon και σε ορισμένες συναυλίες τους Black Star Riders ως guests περιοδεύουν στις ΗΠΑ για την προώθηση του εκπληκτικού νέου τους δίσκου, “Firepower”.

    Η υποδοχή που έχει επιφυλάξει στο album το αμερικάνικο metal κοινό είναι θριαμβευτική καθώς το “Firepower” έχει σκαρφαλώσει στη 2η θέση του Billboard 200, έχοντας πουλήσει 48000 φυσικές κόπιες, αριθμός ρεκόρ για τα σημερινά δεδομένα, επαληθεύοντας τις εκτιμήσεις και ενισχύοντας την επιτυχία του δίσκου και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Μάλιστα, το “Firepower” έδωσε στους Judas Priest το πρώτο Νο. 1 της καριέρας τους στην ισχυρή αγορά της Σουηδίας.

    Η κυκλοφορία του “Firepower” ήταν η βασική αφορμή για να μονοπωλήσουν οι Judas Priest το ενδιαφέρον του Metal Hammer Μαρτίου που κυκλοφορεί. Ο Rob Halford που κοσμεί το εξώφυλλο μας παραχώρησε μια αποκλειστική και εκτενή συνέντευξη στην οποία μιλά για τη νοοτροπία που έχει φέρει τους Metal Gods στο σημείο που βρίσκονται σήμερα, αναφέρεται στην Ελλάδα και την επερχόμενη συναυλία τους στο Rockwave ενώ σχολιάζει ως παθιασμένος και ενημερωμένος ακροατής τις μπάντες του χτες και του σήμερα. Παράλληλα, το “Firepower” είναι ο δίσκος του μήνα για το Μάρτιο.

    Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 19 Ιουλίου, την πρώτη ημέρα του φετινού Rockwave Festival οι Judas Priest είναι headliners. Δίπλα τους θα βρεθούν οι εξίσου μεγάλοι Saxon και Accept ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν οι Null ‘O’ Zero και οι Foray Between Ocean. Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το φεστιβάλ, που στη 2η μέρα του έχει headliners τους Iron Maiden, θα τις βρείτε εδώ.