Thursday, 12 April 2018 19:11

SANCTUARY: Ενδέχεται να συνεχίσουν με τον JOSEPH MICHAEL στη φωνή

Written by 
    SANCTUARY: Ενδέχεται να συνεχίσουν με τον JOSEPH MICHAEL στη φωνή

    Αυτό το διάστημα οι Sanctuary μόλις ολοκλήρωσαν τις συναυλίες τους στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας περιοδείας ύστερα από τον απρόσμενο θάνατο του εμβληματικού frontman Warrel Dane.

    Τη θέση του τραγουδιστή γι’ αυτή την προγραμματισμένη σειρά εμφανίσεων ανέλαβε ο Joseph Michael των Witherfall, με σκοπό τη διάλυση της μπάντας ύστερα απ’ το πέρας της.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, όμως, ο βασικός συνθέτης, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος, Lenny Rutledge, δήλωσε πως ίσως να μην έχει φτάσει ακόμα το τέλος της πορείας των Sanctuary. Ο Αμερικανός μουσικός ανέφερε πως θέλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν το album που προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει όσο ζούσε ο Warrel Dane και φημολογούταν πως θα έχει τον τίτλο “Dead Again”.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Joseph κι εγώ το συζητάμε. Ο Joseph έχει κάποια απ’ τα τραγούδια που δουλεύαμε με τον Warrel και θα δούμε προς τα που θα πάμε από ‘κει και πέρα. Δε μ’ αρέσει που το λέω αυτό διότι λάτρευα τον Warrel περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Ήταν ο μουσικός μου συνοδοιπόρος για πολλά χρόνια και ποτέ δεν σκέφτηκα να συνθέσω με κάποιον άλλο. Αυτή τη στιγμή όμως, ο Joseph έχει εμφυσήσει νέα πνοή στη μπάντα.

    «Θα γράψω τα demos με βάση όσα έχουμε μέχρι τώρα και θα δούμε αν το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Αν όχι, θα σταματήσουμε.»

    Εδώ παίρνουμε μια γεύση από τις φωνητικές ικανότητες του Joseph Michael στα τραγούδια των Sanctuary, όπως τα ερμήνευσε στην περιοδεία.