Friday, 13 April 2018 08:00

ROCKWAVE FESTIVAL: SABATON και THE RAVEN AGE προστίθενται στο billing

Written by 
    ROCKWAVE FESTIVAL: SABATON και THE RAVEN AGE προστίθενται στο billing

    Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις νέων ονομάτων για το line-up του φετινού εκπληκτικού Rockwave Festival που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Terra Vibe.

    Την πρώτη ημέρα, στην οποία συναντάμε την τριπλέτα-φωτιά των Judas Priest, Saxon και Accept, καθώς και τα ελληνικά σχήματα Null ‘O’ ZeroForay Between Ocean και Jacks Full, προστέθηκαν οι Sabaton. Οι Σουηδοί, οι οποίοι μας επισκέφθηκαν μαζί με τους Accept πέρσι το Μάρτιο, θα παίξουν ως headliners της μικρής σκηνής του venue.

    Τη δεύτερη ημέρα, εκτός από τους headliners Iron Maiden, τους Volbeat, τον Mark Tremonti, τους Monument, τους Rollin’ Dice και τους W.E.B., στο σανίδι θα δούμε τους The Raven Age, στους οποίους παίζει κιθάρα ο George Harris, γιος του Καπετάνιου Steve. Η βρετανική μπάντα θα εμφανιστεί πριν από το set του Mark Tremonti.

    Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα εισιτήρια του εκρηκτικού διημέρου και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δύο νέες προσθήκες του billing.