Friday, 04 May 2018 13:55

AURA NOIR: Ώρες εμφάνισης για τη συναυλία της Αθήνας

Written by 
    AURA NOIR: Ώρες εμφάνισης για τη συναυλία της Αθήνας

    Οι black/thrashers Aura Noir επιστρέφουν απόψε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα) για την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου "Αura Noire" album τους. Τη συναυλία προλογίζουν οι Αθηναίοι deathsters Abyssus.

    Oι ώρες εμφάνισης έχουν ως εξής:

    21:00 - Πόρτες
    21:30 - Abyssus
    22:30 - Aura Noir

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Οι AURA NOIR ζωντανά στην Αθήνα
    Special guest: Abyssus (GR)
    Στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
    Παρασκευή 4 Μαΐου 2018
    Tιμή εισιτηρίου: 23€

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    BLACKTHRASHATTACK!!!

    Οι οραματιστές Aura Noir, οι δημιουργοί αυτού που στη συνέχεια θα ονομαζόταν black thrash metal, έχουν πλούσια ιστορία.

    Δημιουργημένοι το 1993 ως αποτέλεσμα της απογοήτευσης του Aggressor και του Apollyon με τα τότε trends του metal underground, την υπερβολική χρήση των keyboards και τις καλογυαλισμένες παραγωγές, οι Aura Noir ήρθαν ως άλλος ανίερος δηλητηριώδης άνεμος να αναγεννήσουν μια στείρα και αδιάφορη σκηνή.

    Επηρεασμένοι από οραματιστές των ‘80s όπως οι Sodom, Celtic Frost, Venom, Voivod, Dark Angel κ.α. ένιωσαν ότι αυτό το κενό στη σκηνή έπρεπε κάπως να συμπληρωθεί, με την είσοδο νέων βάσεων κι έτσι γεννήθηκε το black thrash metal. Μαζί με μπάντες όπως οι Gehennah, Inferno και Nocturnal Breed, οι Aura Noir βρέθηκαν στις επάλξεις ενός νέου κύματος στο metal underground, αυτό της σχολής του σατανικού βρώμικου thrash.

    Μετά από πολυετή απουσία από τους Ελληνικούς συναυλιακούς χώρους οι Aura Noir επιστρέφουν την Παρασκευή 4 Μαΐου στο Temple της Αθήνας και το Σάββατο 5 Μαϊου στο Eightball της Θεσσαλονίκης, ξανά ως τρίο και με τον έκτο τους full-length δίσκο να κυκλοφορεί το 2018.

    ***

    Δημιουργημένοι στην Αθήνα, οι δικοί μας Abyssus είναι αδιαμφισβήτητα απ’τις πιο συνεπείς και καλά ριζωμένες old-school death metal μπάντες που γέννησε η σύγχρονη εποχή. Με αφετηρία τους το 2011 ξεκίνησαν με σκοπό να υπηρετήσουν τον οργανικό ήχο της νοσηρότητας και του σκότους που κάποτε αυτό το είδος εξέφραζε.

    Μετά από σκληρή δουλειά, αλλαγές στη σύνθεση και τη κυκλοφορία δύο EP’s, οι Abyssus μας έδωσαν το πρώτο τους full-length album “Into the Abyss”, μια κυκλοφορία που χαίρει μεγάλης εκτίμησης από οπαδούς και μουσικοκριτικούς του σκληρού ήχου παγκοσμίως, ενώ η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Unleash the Storm” EP, αποτελεί τον προπομπό του πολυαναμενόμενου δεύτερου full-length album.

    Τόσο νέο υλικό όσο και παλαιότερες δουλείες τους θα μας παρουσιάσουν στο πλευρό των Aura Noir την Παρασκευή 4 Μαίου στο Temple.

    LINKS:
    • Aura noir: www.facebook.com/auranoirofficial
    • Abyssus: www.facebook.com/Abyssus-144338552349700
    • 3 Shades of Black: www.3shadesofblack.net | www.facebook.com/threeshadesofblack
    • Temple Athens: www.thetemple.gr | www.facebook.com/templeliveclub
    • 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
    • Website: http://thetemple.gr
    • FB: www.facebook.com/templeliveclub
    • Τηλ.: +30 210 3468523
    • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (booking), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (γραφείο τύπου)