Sunday, 06 May 2018 12:45

FATES WARNING: “Firefly” (νέο live audio)

Written by 
    FATES WARNING: “Firefly” (νέο live audio)

    Στις 29 Ιουνίου κυκλοφορεί μέσω της InsideOut ο νέος live δίσκος των Fates Warning, που ηχογραφήθηκε στην πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία που συμπεριελάμβανε και δύο εκπληκτικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Εδώ παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το “Live Over Europe”, όπως είναι ο τίτλος του, με το “Firefly” από το “Darkness in a Different Light” του 2013.

    Το “Live Over Europe” θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο, CD και διαδικτυακά. Τη μίξη ανέλαβε ο επί σειρά ετών συνεργάτης των Fates Warning, Jens Bogren και το mastering ο Tony Lindgren στα Fascination Street Studios.

    Track listing:

    CD 1:

    01. From the Rooftops
    02. Life in Still Water
    03. One
    04. Pale Fire
    05. Seven Stars
    06. SOS
    07. Pieces of Me
    08. Firefly
    09. The Light and Shade of Things
    10. Wish
    11. Another Perfect Day
    12. Silent Cries
    13. And Yet It Moves

    CD 2:

    01. Still Remains
    02. Nothing Left to Say
    03. Acquiescence
    04. The Eleventh Hour
    05. Point of View
    06. Falling
    07. A Pleasant Shade of Gray, Pt. IX
    08. Through Different Eyes
    09. Monument
    10. Eye to Eye