Monday, 04 June 2018 13:19

THIS.IS.HAMMER.402 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.402 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

    Από την Αρχιεπισκοπή του METAL HAMMER:

    Spirit in Black

    Το καλοκαίρι μπαίνει με τις μαύρες ευλογίες του Cardinal Copia, του μπροστάρη των Ghost, καθώς τα σουηδικά ghouls μόλις κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο, τέταρτο album τους, το “Prequelle”. Το METAL HAMMER ανάβει κερί στ’ όνομα του Καρδιναλίου και συνομιλούμε μαζί του σε μία μεγάλη, εφ’ όλης της ύλης, συνέντευξη που αναφέρεται από τους Iron Maiden και τους Dimmu Borgir, μέχρι την οπτική των Ghost για την σχέση του metal με τον σατανισμό αλλά και την κατά διάολου πορεία που έχει πάρει ο πλανήτης στις μέρες μας. Επίσης αυτή η σημαντικότατη συνέντευξη εξηγεί εν πολλοίς, τη μεγάλη επιτυχία των Ghost. Θα συζητηθούν τα λόγια του Cardinal Copia στο τεύχος Ιουνίου.



    Στο δεύτερο εξώφυλλο του METAL HAMMER συναντούμε το κλασικό line-up των Guns n’ Roses, καθώς με αφορμή το πολυτελές box set που πρόκειται να κυκλοφορήσει σχετικά με το θρυλικό τους ντεμπούτο, “Appetite for Destruction”, ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο πραγματοποιώντας μία πολυσέλιδη αναδρομή στα πρώτα χρόνια του πιο επικίνδυνου συγκροτήματος του πλανήτη, και εξιστορούμε τη δημιουργία και όλα τα κρυμμένα μυστικά του πλέον σημαντικού ντεμπούτου των τελευταίων 30 ετών.

    To τεύχος Iουνίου του METAL HAMMER συνοδεύεται από το αποκλειστικό live album των Naxatras, “Live Rituals at Gagarin 205”, ηχογραφημένο στο Gagarin club των Αθηνών το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 που εκείνο το βράδυ ήταν κατάμεστο.



    Tracklisting:

    01. You Won’t be Left Alone
    02. Downer
    03. Machine
    04. Waves
    05. On the Silver Line
    06. Garden of the Senses
    07. I Am the Beyonder
    08. The Great Attractor

    ΘΕΜΑΤΑ:

    Ghost, Solstice, Amorphis, Graveyard, Lizzy Borden, Battleroar, Naxatras, Orange Goblin, The Night Flight Orchestra, Mr. Booze, Perseptik

    ΑΦΙΕΡΩΜΑTA:

    Guns n’ Roses (“Appetite for Destruction”), Tattoo Studios 2018



    THINKING ALLOWED:

    Ghost

    THE MAGICIAN’S BIRTHDAY:

    Tom Araya

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE:

    Omen “Battle Cry”

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE:

    Napalm Death

    STAGE HAMMER:

    Planet of Zeus, Dark Tranquillity, Thunder, Astarte Fest, Royal Hunt, Turisas, Aura Noir, Pestilence

    HORROR:

    Yob, Harakiri for the Sky, Karma Violens, Nigredo



    ΑΦΙΣΑ:

    GHOST / GUNS N’ ROSES