Thursday, 07 June 2018 11:21

VALLENFYRE: Τίτλοι τέλους στο project του GREG MACKINTOSH

Written by 
    VALLENFYRE: Τίτλοι τέλους στο project του GREG MACKINTOSH

    Το 2010 ο Greg Mackintosh των Paradise Lost ανακοίνωσε την ίδρυση των Vallenfyre, στους οποίους ανέλαβε χρέη τραγουδιστή.

    8 χρόνια και τρεις δίσκους μετά, ο Βρετανός μουσικός ανακοίνωσε ότι κλείνει το κεφάλαιο της μπάντας, μέσω μιας ανάρτησης στη σελίδα τους στο Facebook.

    Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Πολλοί ίσως να το ξέρετε, όμως αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στους Vallenfyre φέτος. Ο λόγος είναι πως θέλουμε να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Έχουμε κυκλοφορήσει τρεις δίσκους για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι, έχουμε δώσει υπέροχα shows κι έχουμε γνωρίσει εκπληκτικούς ανθρώπους. Επίσης, οι Vallenfyre είχαν να κάνουν και με το θάνατο του πατέρα μου, και θέλω αυτό να κρατηθεί ακέραιο.

    «Ο Chris (σ.σ. Casket, μπάσο) κι εγώ θα ξεκινήσουμε ένα νέο project με το όνομα Strigoi, που θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησαν οι Vallenfyre επομένως να περιμένετε κάτι σύντομα.

    «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν ή υποστήριξαν τη μπάντα μας με οποιονδήποτε τρόπο και σας θυμίζουμε ότι έχουμε να δώσουμε τρεις ακόμα συναυλίες, στο Full Force Festival στις 16 Ιουνίου, στο Wacken στις 2 Αυγούστου και σήμερα, ανακοινώνουμε και την τελευταία μας εμφάνιση με τα support να αναμένεται να προστεθούν σύντομα.

    «Ό, τι καλύτερο, Greg»

    Η συναυλία, θα δοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Nambucca του Λονδίνου. Από πλευράς μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μέλη της μπάντας στα μελλοντικά τους σχέδια, και θυμόμαστε τις τρεις δισκογραφικές τους δουλειές.