Thursday, 07 June 2018 19:41

RALPH SANTOLLA (ex-DEICIDE, ex-OBITUARY): «Έφυγε» από τη ζωή ο κιθαρίστας

Written by 
    RALPH SANTOLLA (ex-DEICIDE, ex-OBITUARY): «Έφυγε» από τη ζωή ο κιθαρίστας

    Ο πρώην κιθαρίστας των Death, Iced Earth, Deicide και των Obituary, Ralph Santolla «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (6 Ιουνίου) σε νοσοκομείο της Τάμπα στη Φλόριντα.

    Ο μουσικός είχε πέσει σε κώμα μετά από καρδιακή προσβολή στα τέλη του Μάη και χθες το βράδυ του αφαίρεσαν τη μηχανική υποστήριξη. Ήταν μόλις 48 ετών.

    Ο Bill Hudson, φίλος και πρώην συνεργάτης με τον Santolla ήταν αυτός που επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο Facebook: «ΤΩΡΑ είναι επίσημο: Εγώ (και πολλοί ακόμη άνθρωποι) μόλις έχασα τον καλύτερό μου φίλο, καθώς κι έναν από τους πιο υποτιμημένους κιθαρίστες στην ιστορία».

    «Έφυγε από τη ζωή ήρεμος και με δέκα άτομα κοντά του, τα οποία ήταν από τους πιο κοντινούς του φίλους και οικογένεια. Εκεί ήμουν κι εγώ. Παρακαλώ να σκέφτεστε τη μητέρα του, τον γιο του και όλους εμάς. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου, Ralph Santolla… Θα λείψεις σε ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους… Σ’ αγαπώ, αδερφέ.».

    Η μητέρα του Ralph έγραψε: «Η καρδιά μου έχει σπάσει, αλλά ξέρω πως με αγαπούσε άνευ όρων και πως θα είναι για πάντα μαζί μου».

    Η οικογένεια του κιθαρίστα ανακοίνωσε πως θα δωρίσει τα όργανά του σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.