Monday, 11 June 2018 17:14

TRIGGER/MAD JOHN THE WISE/TETRACTYS: Ζωντανά στην Αθήνα τον Ιούλιο

Written by 
    TRIGGER/MAD JOHN THE WISE/TETRACTYS: Ζωντανά στην Αθήνα τον Ιούλιο

    Τρεις ελληνικές μπάντες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της μουσικής που μας αφορά θα εμφανιστούν στην Αθήνα σε έναν περίπου μήνα από τώρα.

    Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο Crow (Σινώπης 27) θα δώσουν live οι πολυσυλλεκτικοί Trigger, οι heavy rockers Mad John the Wise και οι groove metallers Tetractys. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 22:30. Η είσοδος έχει διαμορφωθεί στα 6 ευρώ.

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Οι TRIGGER γεννήθηκαν το 2002 ως μία project μπάντα που είχε ως βάση την ηλεκτρονική μουσική αναμεμιγμένη με την metal.

    Με την πάροδο του χρόνου και τη συμμετοχή και συνεργασία αρκετών μουσικών,οι TRIGGER έφτασαν στην σημερινή τελική τους μορφή ως μια ολοκληρωμένη,πλέον,μπάντα.

    Ο συνδυασμός διαφορετικών ακουσμάτων από το κάθε μέλος της και επιρροές όπως hardcore,progresive,death,thrash,punk,southern, κάνουν την μουσική των TRIGGER μια γνήσια "bang your head" μουσική.

    Prepare to pull the TRIGGER

    Ο Τρελό-Γιάννης ο Σοφός, μοιάζει να υπαγορεύει riffs και μελωδίες, εξαντλώντας όλη του τη σοφία, στο ακομπλεξάριστα προοδευτικό κουαρτέτο από την Αθήνα, που δεν διστάζει να ρίξει στην ίδια μαρμίτα, το διπλοκιθαριστικό (sic) Βρετανικό ροκ των Thin Lizzy, τον πολυσυλλεκτικό progμεταλλικό χαρακτήρα των Mastodon και το ανεβαστικό punk rock των Bad Religion και ανακατεύοντάς τα να φέρει στο τραπέζι μία φρέσκια αντίληψη του τι θα πει heavy rock.

    Το παρθενικό πλήρους διαρκείας πόνημα των Mad John the Wise, ονόματι “Voyager”, αποπνέει ποιότητα, προσωπικότητα και έναν χαρακτήρα σίγουρο, κατασταλαγμένο και μία ορμή ασυγκράτητη και χειμαρρώδη.
    Stoner, metal, folk, punk… Όποιο κι αν είναι το σκληρό μουσικό σας ναρκωτικό, οι Mad John the Wise είναι εδώ για να σας το προσφέρουν!

    Οι TETRACTYS έιναι ένα πενταμελές groove metal συγκρότημα απο την Αθήνα το οποίο δημιουργήθηκε το 2013. Η μουσική τους συνδυάζει βαριά αλλά και μελωδικά ριφς μαζί με μπρουταλ φωνητικά και γκρουβάτο ντράμινγκ, με επιρροές από Lamb of God, Parkway Drive, As I lay Dying και Gojira μεταξύ άλλων, ενώ η ενέργεια που προβάλουν στα λαιβ είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να δείτε.

    Τα μέλη της μπάντας είναι οι Σωτήρης Αλεβίζος - Φωνή, Νικόλας Παναηλίδης - Μπάσο, Αλέξανδρος Πυκνής - Ντραμς, Κυριάκος Ανδρέου - Κιθάρα, Κίμωνας Αλέξης - Κιθάρα. Έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο τους demo EP με τίτλο "Madman" τον Οκτώβρη του 2016, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο προετοιμάζοντας το πρώτο τους full length album το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sleaszy Rider Records στις αρχές του 2019.