Wednesday, 20 June 2018 08:45

EYEHATEGOD: Ζωντανά στην Αθήνα αυτή την Κυριακή

Written by 
    EYEHATEGOD: Ζωντανά στην Αθήνα αυτή την Κυριακή

    Την επιστροφή τους στα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα αναμένεται να κάνουν σε λίγες μέρες οι sludge θρύλοι, Eyehategod.

    Πιο συγκεκριμένα η μπάντα του Jimmy Bower (Down, Corrosion of Conformity, Crowbar κ.α.) θα εμφανιστεί στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι) την Κυριακή 24 Ιουνίου με τις πόρτες να ανοίγουν στις 20:30. Μαζί τους θα είναι οι Έλληνες Sadhus (The Smoking Community) και Gagulta.

    Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ (περιορισμένη προπώληση), 20 ευρώ (λοιπή προπώληση), 23 ευρώ (ταμείο)

    Σημεία προπώλησης: Reload Stores, Media Markt, Seven Spots, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις). Τηλεφωνικά στο 11876, διαδικτυακά στο Viva. Οι αποδείξεις θα ανταλλάσσονται με κανονικές κόπιες εισιτηρίου στο ταμείο του venue.

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
    Όταν μιλάμε για sludge metal, μιλάμε για EYEHATEGOD!

    ...Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καταγωγή τους από τη μητέρα του είδους (και του southern metal φυσικά) Νέα Ορλεάνη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έχουν επηρεάσει τη σκηνή (τόσο της χώρας τους, όσο και την πολύ μεταγενέστερη αντίστοιχη Ευρωπαϊκή), με κάποιες εκ των κορυφαίων μπαντών του είδους (ή μήπως όλες;) να τους αναφέρουν μέσα στις βασικές επιρροές τους.

    Με εμβληματική φιγούρα τον πολυπράγμονα Jimmy Bower (Down, Crowbar, Mystick Krewe of Clearlight, Corrosion of Conformity και όχι μόνο) και με το όνομά και την ύπαρξή τους να περιβάλλονται διαρκώς από μία απροσδιόριστη επικινδυνότητα, οι EYEHATEGOD αποτελούν την πεμπτουσία του ήχου που πρεσβεύουν, όντας ταυτόχρονα καταξιωμένοι στη συνείδηση των οπαδών ως μία από τις πιο αλητήριες μπάντες που θα συναντήσεις εκεί έξω.

    Με 30 πλέον χρόνια ύπαρξης στην πλάτη τους και καταπονεμένοι από τις κακουχίες που χαρακτηρίζουν τον τόπο τους και συνοδεύουν ανθρώπους του είδους τους, οι EYEHATEGOD δεν πεθαίνουν. Μόνο γίνονται πιο δυνατοί.

    Οι απόλυτοι κοινωνοί της ανίερης βρωμιάς και του ισοπεδωτικού βάρους, οι προπάτορες της σαπίλας και πατριάρχες του sludge metal επιστρέφουν στην Αθήνα, στα πλαίσια του περάσματός τους από τα καλοκαιρινά Ευρωπαϊκά φεστιβάλ, τη Κυριακή 24 Ιουνίου στο Temple της Αθήνας, για να κατεδαφίσουν, να διαλύσουν και να πολτοποιήσουν ότι βρεθεί στον διάβα τους και να βάλουν ένα ακόμη λιθαράκι στο οικοδόμημα που κάποια χρόνια μετά θα αποτελέσει μία σπουδαία κληρονομία για τον ακραίο ήχο.

    Μαζί τους θα απολαύσουμε και τους Sadhus (The Smoking Community), τους ίσως πιο σημαντικούς εκπροσώπους του sludge metal ήχου στη χώρα μας, αλλά και τους ανερχόμενους Gagulta που με τον βρώμικο ήχο τους θα σηκώσουν ιδανικά την αυλαία της βραδιάς.