Sunday, 24 June 2018 20:32

NEW LONG FEST: Ανακοινώθηκε το φετινό line up

Written by 
    NEW LONG FEST: Ανακοινώθηκε το φετινό line up

    Σε έναν περίπου μήνα, επιστρέφει το φεστιβάλ-θεσμός πλέον, New Long Fest που φτάνει αισίως στη 14η διοργάνωση.

    Φέτος, το New Long Fest θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικο & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Μαραθώνος 196). Η είσοδος έχει διαμορφωθεί στα 5 ευρώ ανά ημέρα και η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 17:30.

    Στο line up συναντούμε πολλές εξαιρετικές ελληνικές μπάντες καθώς συμμετέχουν οι: Whereswilder, Need, Mother of Millions, A Victim of Society, Afformance, Breath After Coma, Black Hat Bones, Hidden in the Basement, Bandage, Day Oof, Half Gramme of Soma, Sober on Tuxedos, Fool in the Box και Mad John the Wise.

    Στο event του φεστιβάλ στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
    Τη στιγμή που η ελληνική underground ροκ και μέταλ σκηνή παρουσιάζει μέσω των εκπροσώπων της, κάποιες εκ των ποιοτικότερων δουλειών της, το φεστιβάλ που την τιμάει και τη στηρίζει εδώ και 13 συναπτά έτη, το New Long Fest, επιστρέφει ανανεωμένο για την 14 η επαναληψή του, έχοντας –όπως πάντα- στο line-up του μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα εγχώρια ονόματα, σε μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών!

    14 εξαιρετικές μπάντες σε μία σκηνή, πέντε λεπτά μακριά από τη θάλασσα, άφθονη κρύα βαρελίσια μπύρα, μεγάλη ποικιλία σε φαγητό και ποτό, τόνοι merchandise, άπλετο parking, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, θα συνθέσουν για άλλη μια χρονιά την παλαιότερη εν ζωή underground φεστιβαλική διοργάνωση του καλοκαιριού, με είσοδο μόνο 5€ ανά ημέρα.

    Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της σκληρής και εναλλακτικής μουσικής. Όσοι δεν είχατε την τύχη να παραβρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία! Για τους υπόλοιπους, η συνταγή είναι η γνωστή: 21 & 22 Ιουλίου ραντεβού στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

    ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης:

    Ο Δήμος Νέας Μάκρης εκμεταλλευόμενος την έκταση 40 στρεμμάτων περίπου που του διετέθη το 2000 από την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, κατασκεύασε ένα πανέμορφο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο που ήδη σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα Πολιτιστικά & Αθλητικά συγκροτήματα του Νομού Αττικής.

    ΠΑΡΟΧΕΣ / ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

    Φέτος στη παρέα μας θα βρίσκεται το Big Mouth, προσφέροντας ποιοτικό φαγητό και δροσιστικά cocktails, από το πλούσιο menu του, όπως επίσης και έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών της ροκ και μέταλ σκηνής, που θα συμπληρώσει το πολυσυλλεκτικό πολιτιστικό παζλ της φετινής edition του New Long Fest.