Sunday, 01 July 2018 11:08

THIS.IS.HAMMER.403 - ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.403 - ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

    The Metal Earthquake Is Here!

    Ο Μεταλλικός Σεισμός του φετινού καλοκαιριού έφτασε. Το φετινό Rockwave Festival έχει το πιο απολαυστικό metal line-up των τελευταίων πολλών ετών, με τους Iron Maiden και Judas Priest να ηγούνται των σκηνών του Terra Vibe στις 19 και 20 Ιουλίου. Το METAL HAMMER, παλλόμενο σε ρυθμούς Rockwave, αρπάζει την ευκαιρία και συνομιλεί σε αποκλειστικότητα με τον βηματοδότη των Iron Maiden, Nicko McBrain, σε μια μεγάλη συζήτηση που πρέπει να διαβάσουν όοολοι πριν την επίσκεψη τους στη χώρα μας. Επίσης 16 ιδιαίτερα εμπειροπόλεμα μέλη της Σκηνής που αγαπούν τους Βρετανούς metal ηγέτες, συζητούν και αναλύουν ολόκληρη την studio δισκογραφία των Iron Maiden βήμα - βήμα. Up The Irons.

    Για τους έτερους, εμβληματικούς  headliners του festival, τους Judas Priest, έχοντας φιλοξενήσει στο έντυπο συνέντευξη με τον Rob Halford πριν λίγους μήνες με αφορμή το εκπληκτικό album “Firepower” αλλά και το Rockwave 2018, επιλέξαμε στο τεύχος Ιουλίου η συντακτική ομάδα του METAL HAMMER να ιεραρχήσει τα αγαπημένα της Judas Priest albums και να παραθέσουμε αυτή την ιεράρχηση σ’ ένα πολυσέλιδο ζουμερό άρθρο με σεβασμό και αγάπη προς τους αειθαλείς Metal Gods. Επιπλέον, στο φετινό Rockwave πρόκειται να εμφανιστεί μια σειρά πολύ σπουδαίων ονομάτων από το εξωτερικό και την Ελλάδα, με τα οποία πραγματοποιήσαμε συνεντεύξεις, ώστε άπαντες να πάμε άριστα διαβασμένοι στο πολυαναμενόμενο διήμερο: Sabaton, Volbeat, Saxon, Accept, Tremonti, Monument, The Raven Age, WEB, Foray Between Ocean, NullOZero, RollinDice, Jacks Full. Θα τρίζει η γη 19 και 20 Ιουλίου!

    Στο δεύτερο εξώφυλλο του τεύχους βρίσκουμε τους Immortal στη νέα τους, γενναία, μαυρομέταλλη μετά-Abbath εποχή. Οι Immortal πλέον ως το σχήμα των Demonaz και Horgh, επιστρέφουν στη δισκογραφία μετά από 10 σχεδόν χρόνια με το Northern Chaos Gods που εκπλήσσει και ικανοποιεί τους περισσότερους οπαδούς κάθε περιόδου των Νορβηγών black metallers. H συνέντευξή που φιλοξενεί το τεύχος λύνει όλες τις απορίες.  

    To τεύχος Ιουλίου του METAL HAMMER συνοδεύεται από το CD που λειτουργεί ως το soundtrack του φετινού μεγάλου σεισμού στο Terra Vibe: Rockwave Festival 2018 - The Metal Earthquake.

    Track listing:

    01. ACCEPT “Koolaid”
    02. SABATON “Sparta”
    03. WEB “Dragona”
    04. MONUMENT “Hellhound”
    05. TREMONTI “Take You With Me”
    06. ROLLIN’ DICE “Live it Up”
    07. NULL ‘O’ ZERO “Instructions to Dominate”
    08. JACKS FULL “Soul Shackle”
    09. FORAY BETWEEN OCEAN “Depression Never Ends”
    10. SAXON “Nosferatu (The Vampire’s Waltz)”
    11. Bonus Track: THE SILENT WEDDING “Diamonds and Rust” (from the Metal Hammer Archives)
    12. Bonus Track: INNERWISH “Alexander the Great (356-323 B.C.)” (from the Metal Hammer Archives)

    ΘΕΜΑΤΑ:

    Rockwave 2018 (Iron Maiden, Judas Priest, Sabaton, Volbeat, Saxon, Accept, Tremonti, Monument, The Raven Age, WEB, Foray Between Ocean, Null ‘O’ Zero, Rollin’ Dice, Jacks Full), Immortal, Lucifer, Null ‘O’ Zero

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ:

    Iron Maiden, Judas Priest, Schoolwave 2018

    HEAVY LIVING:

    Φάνης Μαργαρώνης (συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να φτιάξετε ένα ροκ συγκρότημα»)

    ΤΗΕ ΜΑGICIAN’S BIRTHDAY:

    Tom G. Warrior

    STAGE HAMMER:

    Οm, Up the Hammers fest, Cradle of Filth, Karma Violens, Iron Maiden (Εσθονία)

    ROOTS TO BRANCHES:

    Yes

    HORROR:

    Obscura, Above Us the Waves, Acherontas, Voices

    ΑΦΙΣΑ:

    VOLBEAT / IRON MAIDEN