Wednesday, 08 August 2018 15:09

AC/DC: Ετοιμάζουν νέο album με Brian Johnson & Phil Rudd;

Written by 
    AC/DC: Ετοιμάζουν νέο album με Brian Johnson & Phil Rudd;

    Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους Stevie και Angus Young να βρίσκονται στο Vancouver όπου έχουν ηχογραφηθεί τα τρία τελευταία albums των AC/DC, πυροδοτώντας τις φήμες ότι ένας ακόμα δίσκος από τους Αυστραλούς rock 'n' roll θρύλους βρίσκεται στα σκαριά.

    Βέβαια, ως γνωστόν, τον τελευταίο καιρό μοναδικό αυθεντικό αλλά και κλασικό μέλος των AC/DC είχε απομείνει ο Angus, συνεπώς άρχισαν και τα αντίστοιχα σενάρια για το αν τελικά στο δίσκο τραγουδήσει ο Axl Rose των Guns n' Roses, ο οποίος ομολογουμένως έκανε πολύ καλή δουλειά στην τελευταία περιοδεία των AC/DC. Στα δε τύμπανα είχε επιστρέψει ο drummer του "The Razor's Edge" LP, Chris Slade.

    Μία φωτογραφία όμως, των Brian Johnson και Phil Rudd, του τραγουδιστή και του drummer αντίστοιχα των AC/DC που έγραψαν ιστορία αλλά για διάφορους λόγους είχαν αποξενωθεί από το συγκρότημα, έβαλαν φωτιά στις τάξεις των απανταχού οπαδών των Aυστραλών. Βέβαια, υπάρχει μία πιθανότητα αυτή η φωτογραφία να προέρχεται από τα sessions του προηγούμενού τους album, "Rock or Bust", όμως τραβήχθηκε από έναν άνθρωπο που βρίσκεται στον στενό κύκλο του συγκροτήματος, τον Glenn Slavens.

    Μένει να δούμε αν η έντονη φημολογία επαληθευτεί και, αν ναι, αν το μπάσο θα παίξει ο Cliff Williams (που δήλωσε ότι αποσύρεται) ή κάποιος άλλος.