Wednesday, 15 August 2018 14:36

OMEN: "Evil Seductress" (νέο τραγούδι)

Written by 
    OMEN: "Evil Seductress" (νέο τραγούδι)

    Εν αναμονή της επικείμενης ελληνικής τους περιοδείας αλλά και ενός νέου album, οι Omen ετοίμασαν ένα ακόμα καινούργιο track, το "Evil Seductress".

    Το θρυλικό συγκρότημα του Kenny Powell, έχει πλέον τον Έλληνα τραγουδιστή Νίκο Μύγα στις τάξεις του (επίσης στους Marauder) και υπόσχεται μία epic U.S. metal γιορτή σε έξι πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

    Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες:

    ΟΜΕΝ – Alive Tour

    Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, Το Μέρος, Πάτρα
    Support : TERRA INCΩGNITA / SHADOWGRIN

    Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, Metal Union, Αγρίνιο
    Support : TERRA INCΩGNITA

    Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, Prague, Καστοριά
    Support : TERRA INCΩGNITA / SENSE OF FEAR / HANGOVER

    Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, Eightball, Θεσσαλονίκη
    Support : TERRA INCΩGNITA / SERPENT LORD

    Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, Downtown, Λευκωσία
    Support : MIRROR / SOLITARY SABRED

    Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, AN Club, Αθήνα
    Support : POWER CRUE

    ΟΜΕΝ, μία από τις ιστορικότερες μπάντες του Αμερικάνικου heavy/power metal που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στο ελληνικό κοινό. Με βασικό πυρήνα τον δαιμόνιο Kenny Powell και ανανεωμένο line-up, ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών και τον δικό μας Νίκο 'Μύγα' Αντωνογιαννάκη στα φωνητικά. Έρχονται στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο για μια σειρά εμφανίσεων στα πλαίσια της Alive Tour για να μας παρουσιάσουν το επερχόμενο ομότιτλο E.P. τους και φυσικά να παίξουν ζωντανά κομμάτια από όλη την δισκογραφία τους, και κυρίως την χρυσή διετία 1984-86 (Battle Cry, Warning of Danger, The Curse).

    Μαζί τους, στο πρώτο σκέλος της ελληνικής περιοδείας (Πάτρα, Αγρίνιο, Καστοριά, Θεσσαλονίκη) οι Terra IncΩgnita. Με ηγέτη το χαρισματικό Νεοϋορκέζο front-man Billy Vass, οι Terra IncΩgnita είναι μια μπάντα που περπατάει σε μονοπάτια μιας πλειονότητας Metal ειδών και αποχρώσεων. Το συγκρότημα καταφέρνει να τα αναμειγνύει όλα μαζί ομαλά, δημιουργώντας ένα μοναδικό, χαρακτηριστικό ήχο που είναι ταυτόχρονα μελωδικός και γεμάτος από καλώς εννοούμενη επιθετικότητα. Έχοντας σαν βάση το κλασσικό μελωδικό heavy Metal, η ανάμειξη επικών και ατμοσφαιρικών στοιχείων ενισχύεται και βελτιώνεται με την προσθήκη 'σκοτεινών' και λυρικών θεμάτων σε όλες τις συνθέσεις τους.
    Στις 24 Νοέμβρη 2017, κυκλοφόρησαν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους "Fragments of a Ruined Mind" από την νέα δισκογραφική εταιρεία Symmetric Records του Bob Katsionis, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον τύπο σε όλο τον κόσμο.

    Μαζί τους στην Αθήνα και το ΑΝ Club μία από τις ιστορικότερες ελληνικές heavy metal μπάντες, οι Power Crue, που κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες το τελευταίο άλμπουμ τους με τίτλο Excileosis, το οποίο και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές.

    Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης ανοίγουν οι Serpent Lord, ένα από τα πιο υποσχόμενα σχήματα της συμπρωτεύουσας, θα μας παρουσιάσουν το ντεμπούτο τους Towards The Damned, το οποίο ήδη έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές.
    Στην Πάτρα την συναυλία ανοίγουν οι Shadowgrin, ενώ στην Καστοριά οι OMEN θα είναι headliners του 3ου Rock Overdose Festival στο οποίο θα τους πλαισιώσουν οι Sense Of Fear, ίσως η σημαντικότερη Heavy/Power metal μπάντα από την Κοζάνη, που μάλιστα κυκλοφόρησαν το εκπληκτικό ντεμπούτο τους “As The Ages Passing By” πριν από λίγους μήνες. Στη Λευκωσία παίζουν οι Mirror και Solitary Breed.
    Προπώληση Εισιτηρίων

    Για το live της Αθήνας:
    SIRENS RECORDS Νικηταρά 14 Αθήνα 210 3822304
    EAT METAL RECORDS Σπ. Τρικούπη 45 - Εξάρχεια 213 0378553
    Monsterville - Αγίας Ειρήνης 13, 10551 Μοναστηράκι, Αθήνα , τηλ.: 210-3648180

    Για το live της Θεσσαλονίκης:
    Nephilim Music Store
    Musicland / Ticket House
    Steel Gallery Records
    Eightball

    Μία παραγωγή της Demons Gate Productions
    https://www.facebook.com/pg/demonsgateproductions/events