Thursday, 23 August 2018 12:44

HELLOWEEN: Κυκλοφορούν νέο live album λίγο πριν μπουν στο studio

Written by 
    HELLOWEEN: Κυκλοφορούν νέο live album λίγο πριν μπουν στο studio

    Το δυναμικό lineup των Γερμανών Helloween, που αποτελείται από επτά μουσικούς, μεταξύ των οποίων οι Michael Kiske, Kai Hansen, Andi Deris και Sascha Gerstner, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει live CD, DVD και Blu – ray με στιγμιότυπα από την παγκόσμια περιοδεία “Pumpkins United” στις αρχές του επόμενου έτους.

    Επιπλέον, το συγκρότημα θα προχωρήσει στην επόμενη δισκογραφική του δουλειά, στην οποία θα συμμετέχουν οι Kiske και Hansen. Συγκεκριμένα, το μουσικοσυνθετικό τρίο των Michael Weikath, Hansen και Deris θα μπει στο studio το 2019 για να ξεκινήσει επισήμως η προετοιμασία του νέου δίσκου, ο οποίος αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το 2020 μέσω της Nuclear Blast.

    Το συγκρότημα θα δώσει την τελευταία του συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας “Pumpkins United”  τον Δεκέμβριο, στο μέρος που ξεκίνησε όλη η περιπέτειά τους, το Αμβούργο.

    Πολύ περισσότερα για τους Helloween και συγκεκριμένα για το αριστούργημα τους, το “Keeper of the Seven Keys Part II” album, μπορείτε να διαβάσετε στο συλλεκτικό τεύχος Αυγούστου που έχει ως θέμα τα δρώμενα στη μουσική που μας αφορούν, 30 χρόνια πριν, το 1988