Thursday, 06 September 2018 07:41

METAL HAMMER ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Το συλλεκτικό φωτογραφικό album που συνοδεύει το τεύχος

Written by 
    METAL HAMMER ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Το συλλεκτικό φωτογραφικό album που συνοδεύει το τεύχος

    Το METAL HAMMER Σεπτεμβρίου συνοδεύεται από ένα συλλεκτικό δώρο! Μαζί με το τεύχος δίνουμε στους αναγνώστες μας και σε όσους έζησαν το καλύτερο Rockwave Festival στα συναυλιακά χρονικά της χώρας, το Rockwave του 2018 με headliners τους Iron Μaiden και Judas Priest, ένα άκρως συλλεκτικό, ιδιαίτερα φροντισμένο, πολυσέλιδο, φωτογραφικό album γεμάτο με τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε εκείνο το διήμερο στις σκηνές του Terra Vibe. Αυτή η extra έκδοση που συνοδεύει το τεύχος Σεπτεμβρίου λειτουργεί ως σύντροφος ζωής που θα είναι πάντα εκεί, στη συλλογή μας, για να ζωντανεύει ξανά τις αναμνήσεις που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε.

    Την Πέµπτη 19 µε headliners τους Judas Priest και την Παρασκευή 20 Ιουλίου µε headliners τους Iron Maiden, βιώσαµε στο Rockwave Festival του 2018 ένα metal σεισµό και µία τεράστια εµπειρία ζωής. Εδώ, σε αυτήν τη συλλεκτική έκδοση του METAL HAMMER, µε ιδανικό όχηµα τις καταπληκτικές εικόνες του Γιάννη Νέγρη και της Cristina Alossi που απαθανατίζουν την ένταση και το πάθος των στιγµών, δηµιουργήσαµε ένα φωτογραφικό album το οποίο συνοδεύει τις µνήµες από το µεγαλύτερο metal festival που έχει πραγµατοποιηθεί στην Ελλάδα.

    Λένε ότι µια φωτογραφία ισούται µε χίλιες λέξεις. Εδώ θα βρείτε πολλές εξαιρετικές φωτογραφίες, οπότε δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Κρατήστε αυτήν τη συλλεκτική φωτογραφική έκδοση δίπλα στις αναµνήσεις σας.
    Θα είναι χρήσιµη για όλη µας τη ζωή.

    ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

    PHOTO ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΓΡΗΣ