Tuesday, 18 September 2018 13:24

SOULFLY feat. RANDY BLYTHE: “Dead Behind The Eyes” (νέο τραγούδι)

Written by 
    SOULFLY feat. RANDY BLYTHE: “Dead Behind The Eyes” (νέο τραγούδι)

    Καινούριο τραγούδι, σε συνεργασία με τον Randy Blythe (Lamb of God), έδωσαν στη δημοσιότητα οι Βραζιλιάνοι Soulfly του Max Cavalera, από τον επερχόμενο δίσκο “Ritual” που θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast.

    Ο Cavalera σχετικά με τη συμμετοχή του Blythe δήλωσε: «Ήταν πολύ καλό. Ο Randy έχει πολύ καλή σχέση με τον Josh (σ.σ. ο παραγωγός του δίσκου), έτσι είχα του είχα ζητήσει να του βάλει να ακούσει τα κομμάτια μας και εάν κάτι του αρέσει και θέλει να τραγουδήσει, καλώς. Δεν είχα συγκεκριμένο τραγούδι γι’ αυτόν οπότε του βάλαμε να ακούσει τα πάντα. Με το που άκουσε το “Dead Behind The Eyes” είπε “Αυτό είναι! Δεν θέλω να ακούσω κάτι άλλο”».

    Και συνεχίζει: «Ο Randy έχει μία πολύ ξεχωριστή και μοναδική φωνή. Αυτό μου αρέσει σε τύπους σαν κι αυτόν. Το τραγούδι και οι φωνητικές γραμμές βασίζονται στον δίσκο των SepulturaSchizophrenia” (1987) και στο κομμάτι “From The Past Comes The Storm”. Έχει επηρεαστεί ξεκάθαρα από αυτό».

    Η παραγωγή, η ηχογράφηση και η μίξη του διάδοχου του “Archangel” (2015) έγιναν από τον Josh Wilbur (Killer Be Killed, Lamb of God, Gojira).

    Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Eliran Kantor (Testament, Iced Earth, Sodom). Τα έργα που συμπεριλαμβάνονται στο booklet του δίσκου δημιούργησε ο Marcelo Vasco (Slayer, Hatebreed, Kreator).