Wednesday, 19 September 2018 13:50

MY DYING BRIDE: Ο Aaron και η μάχη με τον καρκίνο της 5χρονης κόρης του

Written by 
    MY DYING BRIDE: Ο Aaron και η μάχη με τον καρκίνο της 5χρονης κόρης του

    Στα τέλη του 2017 οι εξαιρετικοί Βρετανοί death/doomsters My Dying Bride ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν τις τότε προγραμματισμένες συναυλίες τους ενώ λίγο αργότερα καθησύχασαν τους φίλους της μπάντας, δηλώνοντας πως δεν έχουν διαλυθεί αλλά αντιθέτως θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο στο μέλλον.

    Χτες, με ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook αποκάλυψαν ότι ο λόγος της απουσίας της μπάντας τους τελευταίους μήνες είναι η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η μικρή κόρη του τραγουδιστή Aaron Stainthorpe, καταφέρνοντας να ξεπεράσει, ευτυχώς, την ασθένεια.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι συνέβη στη μπάντα από τότε που ακυρώσαμε όλες τις συναυλίες μας πίσω στα τέλη του 2017. Η απάντηση είναι πως το Σεπτέμβριο του 2017 η όμορφη μικρή μου κόρη, μόλις στα 5 της χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο. Η είδηση καταρράκωσε όλη μου την οικογένεια, τους κοντινούς μου φίλους και φυσικά τους My Dying Bride και όλους τους συνεργάτες μας. Μια μαύρη τρύπα ανησυχίας και πανικού άνοιξε μπροστά μου και φοβόμουν για όσα επρόκειτο να έρθουν. Ο τρόμος που περιβάλλει αυτή την ασθένεια είναι αληθινός, κτηνώδης και αμείλικτος.

    «Ξεκίνησε θεραπεία με το καταστροφικό αλλά αναγκαίο δηλητήριο που ονομάζεται χημειοθεραπεία και μετά από λίγο καιρό έγινε εγχείρηση για να αφαιρεθεί ο κύριος όγκος όμως είχε επεκταθεί. Στις αρχές του 2018 χρειάστηκε μια 2η σοβαρή επέμβαση ώστε να ξεφορτωθούμε όλη την ορατή μάζα όμως υπήρχαν ακόμα καρκινικά κύτταρα στο σώμα της και για να καταστραφούν έκανε ακτινοθεραπεία. Οι παρενέργειες τόσο της χημειοθεραπείας όσο και της ακτινοθεραπείας άφησαν τη μικρή διαλυμένη και λυπημένη και η καρδιά μου πονούσε όσο ποτέ. Ως πατέρας ενός πολύ άρρωστου παιδιού ήμουν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Μετά από τη χειρότερη χρονιά της ζωής μας και ζώντας με απίστευτο άγχος, ήρθε ως δώρο η είδηση που πολλοί άλλοι άνθρωποι δεν παίρνουν ποτέ: ήταν πια καθαρή. Νίκησε ένα από τα πιο βάρβαρα, πικρά και μισητά δημιουργήματα του Θεού. Παρά το θετικό αποτέλεσμα θα υπάρξουν χρόνια εξετάσεων και πιθανών επιπλοκών που ίσως οδηγήσουν σε πολλές επισκέψεις στο νοσοκομείο. Θα φοβάμαι για εκείνη κάθε μέρα της ζωής μου και ελπίζω ότι όταν πάω τελικά στον τάφο μου θα είναι μια δυνατή και ειλικρινής γυναίκα.

    «Χρειάζεται να ευχαριστήσουμε όλους τους υπέροχους ανθρώπους στο Νοσοκομείο Παίδων NHS στο Leeds για όλα όσα έκαναν καθώς και το ίδρυμα Candlelighters που βοηθά παιδιά με καρκίνο, για την αδιάκοπη υποστήριξη και την αγάπη τους.

    «Η μπάντα έκανε ένα μικρό διάλλειμα λόγω αυτού του γεγονότος όμως σταδιακά ανέκτησε τις δυνάμεις της και άρχισε τη δουλειά για το επόμενο LP το οποίο, μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά μπορώ να σας ανακοινώσω ότι ετοιμάζεται και είναι σχεδόν έτοιμο. Δεν έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα στη σύνθεση όμως αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψω στις επάλξεις με το στιλό στο χέρι και με ανανεωμένη συγκέντρωση και ανυπομονησία για να εκπληρώσω το ρόλο μου ως στιχουργός και τραγουδιστής αυτής της σπουδαίας μπάντας. Επιστρέψαμε!

    «Χαιρετίσματα, Aaron.»

    Από πλευράς μας ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη μικρή κόρη του Aaron Stainthorpe και καλή δύναμη στον ίδιο, την οικογένεια, τους φίλους και τους bandmates του.