Wednesday, 19 September 2018 16:13

THE SILENT WEDDING/ILLUSORY/RHODIUM: Ζωντανά στην Αθήνα αυτή την Κυριακή

Written by 
    THE SILENT WEDDING/ILLUSORY/RHODIUM: Ζωντανά στην Αθήνα αυτή την Κυριακή

    Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου τρεις μπάντες της ελληνικής Σκηνής που κινούνται στον ευρύτερο χώρο του μελωδικού metal.

    Πιο συγκεκριμένα, οι The Silent Wedding που πρόκειται να περιοδεύσουν στην Ευρώπη με τους εξαιρετικούς Threshold, οι Illusory που έχουν ξεκινήσει τη δημιουργία του τρίτου LP τους και οι Rhodium θα ανέβουν στη σκηνή του Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι) με τις πόρτες να ανοίγουν στις 20:00.

    Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο)

    Σημεία προπώλησης: Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις), Kremlino (Καραΐσκου 119, Πειραιάς), Yoleni’s Hellas (Σόλωνος 9, Αθήνα), Underground Music Studios. Τηλεφωνικά στο 11876, διαδικτυακά στο Viva.

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Οι The Silent Wedding συνεχίζοντας τη φρενήρη δισκογραφική και συναυλιακή πορεία τους λίγο πριν την επικείμενη ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Threshold πραγματοποιούν άλλη μια εμφάνιση στη γενέτειρά τους, για την προώθηση του εσχάτου δισκογραφήματός τους “Enigma Eternal”.

    Οι Illusory, πραγματοποιώντας ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις της τρίτης πλήρους κυκλοφορίας τους, θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα με το ποιοτικό μελωδικό heavy metal τους, ενώ τη συναυλία θα ανοίξουν οι Rhodium που κινούνται σε power / prog μονοπάτια με ιδιαίτερη έμφαση στις μελωδικές κιθάρες.