Sunday, 23 September 2018 19:22

ANNIHILATOR: Αλλαγή ημερομηνίας στις συναυλίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Written by 
    ANNIHILATOR: Αλλαγή ημερομηνίας στις συναυλίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

    Εδώ και μήνες έχει ανακοινωθεί η επιστροφή των Annihilator στη χώρα μας για δύο εμφανίσεις στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας “A Tour for the Demented”.

    Με ανακοίνωσή της, όμως, πριν από λίγες ημέρες, η μπάντα ενημέρωσε τους fans ότι οι ήδη υπάρχουσες ημερομηνίες μετατίθενται για το 2019, ενώ προστέθηκαν και ορισμένες ακόμη. Οι δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν στο Fuzz Club την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου του 2019 και στο Principal Club Theater την επομένη, Σάββατο 16 Νοεμβρίου του 2019, αντίστοιχα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μπάντας, τα εισιτήρια για τις αρχικές ημερομηνίες ισχύουν κανονικά και για του χρόνου.

    Ο λόγος για την αναβολή των συναυλιών έγινε γνωστός από τον ίδιο τον Jeff Waters μέσω ενός video που ανάρτησε στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο θάνατος του πρώην μπασίστα της μπάντας, Randy Rampage, ο οποίος με το νέο του σχήμα είχε ανακοινωθεί ως support στην περιοδεία και επρόκειτο να συναντήσει ξανά τους Annihilator στο σανίδι για μερικά τραγούδια από το μνημειώδες “Alice in Hell”. Παράλληλα, ο Waters αντιμετωπίζει μερικά γραφειοκρατικά προβλήματα καθώς εδώ και ένα διάστημα μετακόμισε μόνιμα στο Durham της Αγγλίας και δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει έξω από τη χώρα για μερικούς μήνες.