Friday, 26 October 2018 18:59

KARL LOGAN: Συνελήφθη ο κιθαρίστας των MANOWAR για παιδική πορνογραφία

Written by 
    KARL LOGAN: Συνελήφθη ο κιθαρίστας των MANOWAR για παιδική πορνογραφία

    Σοκ στον κόσμο του heavy metal και δη στους πολυπληθείς οπαδούς των Manowar, καθώς σήμερα μαθεύτηκε ότι ο επί 24 χρόνια κιθαρίστας της μπάντας, Karl Logan, συνελήφθη τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

    Συγκεκριμένα, ο 53χρονος μουσικός συνελήφθη στις 9 Αυγούστου στη Β. Καρολίνα έχοντας εις βάρος του έξι στοιχεία τριτοβάθμιας εκμετάλλευσης ανηλίκου. Αυτό σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος γνώριζε το περιεχόμενο που είχε στην κατοχή του, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αφορά σε οπτική αναπαράσταση ανηλίκου που εμπλέκεται σε σεξουαλική δραστηριότητα.

    O Αμερικανός κιθαρίστας κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αφέθηκε ελεύθερος μ' εγγύηση 35 χιλιάδων δολαρίων, που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος μέχρι να κληθεί για τη δίκη.

    Η επίσημη ανακοίνωση των Manowar, οι οποίοι αυτή την περίοδο ανακοινώνουν συναυλίες για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους και ετοιμάζουν νέο album, έχει ως εξής:

    «Aπό τη στιγμή που ο Karl και οι δικηγόροι του τη δεδομένη περίοδο είναι απασχολημένοι με τις εις βάρος του κατηγορίες, δεν θα λάβει μέρος στις επερχόμενες δραστηριότητες των Manowar. Aυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην επηρεαστεί ούτε η επικείμενη περιοδεία ούτε ο δίσκος που ετοιμάζουμε

    Με αφορμή τις συχνές επισκέψεις του Nergal των Behemoth στα πολωνικά δικαστήρια, καταγράφουμε στο τεύχος Οκτωβρίου άλλες 11 υποθέσεις που το metal βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες