Monday, 12 November 2018 21:46

JOE PERRY (AEROSMITH): Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από εμφάνιση με τον BILLY JOEL

Written by 
    JOE PERRY (AEROSMITH): Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από εμφάνιση με τον BILLY JOEL

    Ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου μετά από μία εμφάνιση ως καλεσμένος σε μια συναυλία του Billy Joel στη Νέα Υόρκη.

    Ύστερα από την εκτέλεση του “Walk This Way”, ο κιθαρίστας επέστρεψε στο καμαρίνι του και, σύμφωνα με πηγές, κατέρρευσε και έδειχνε να είναι πολύ άσχημα. Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως νοσοκόμοι και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες για περίπου 40 λεπτά. Λίγο μετά του χορήγησαν οξυγόνο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

    Το τοπίο ξεκαθάρισε ύστερα από ανακοίνωση του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων που αναφέρει τα εξής: «Μετά από μια guest εμφάνιση στη συναυλία του Billy Joel στο Madison Square Garden, ο Joe Perry ένιωσε δύσπνοια. Μέχρι σήμερα το πρωί (σ.σ. την Κυριακή) ο Perry παραμένει στο νοσοκομείο και αναρρώνει. Ο κιθαρίστας των Aerosmith δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί σήμερα στο Rock and Roll Fantasty Camp στη Φλόριντα και ζητά συγνώμη σε όσους συμμετέχουν. Ο Perry αναμένεται να επιστρέψει στο δρόμο αργότερα εντός του μήνα».