Wednesday, 14 November 2018 06:24

FRAGILE VASTNESS: Ακούστε το νέο τους digital EP

Written by 
    FRAGILE VASTNESS: Ακούστε το νέο τους digital EP

    Σε ένα 10ήμερο οι Αθηναίοι progressive metallers Fragile Vastness θα εμφανιστούν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ως support σχήμα των Ολλανδών The Gathering.

    Εν όψει αυτών των δύο συναυλιών, και με αφορμή την πρόσφατη επιστροφή του βιρτουόζου Αλέξη Φλούρου στην κιθάρα, η μπάντα κυκλοφόρησε ψηφιακά το EP “A Tribute to Life 2018” το οποίο περιέχει δύο τραγούδια από το εξαιρετικό “A Tribute to Life” του 2015, επανηχογραφημένα με τη φωνή της Έλενας Στρατηγοπούλου.

    Οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο Fragile Studio. Εδώ μπορείτε να ακούσετε τις δύο εκτελέσεις.

    Όπως σχολίασε ο Βαγγέλης Γιαλαμάς, βασικός συνθέτης και παραγωγός των Fragile Vastness: «Με την πρόσφατη επιστροφή του κιθαρίστα Αλέξη Φλουρου στη μπάντα σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια ωραία και ενδιαφέρουσα ιδέα να δείξουμε στον κόσμο που έμαθε τους Fragile Vastness από τα προηγούμενα άλμπουμ και κυρίως το "A Tribute To Life" (2005) αλλά και τους καινούργιους οπαδούς που απέκτησε η μπάντα μέσω του άλμπουμ "Perception" (2017) πως αποδίδει το παλιότερο και πιο heavy υλικό της σήμερα το 2018. Επιλέξαμε τα δυο συγκεκριμένα τραγούδια ως σημείο αναφοράς του ιδιαίτερου και ατίθασου στο τρόπο σκέψης μουσικού ύφους των Fragile Vastness της προηγούμενης δεκαετίας. Σήμερα, ένα χρόνο μετά το ακόμα πιο ατίθασο και προκλητικό άλμπουμ "Perception", η μπάντα βρίσκεται στη καλύτερη φόρμα για τις επερχόμενες δυο εμφανίσεις ως support band στους Ολλανδούς The Gathering»

    Στο event της Θεσσαλονίκης και στο αντίστοιχο της Αθήνας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα επερχόμενα lives με τους The Gathering.