Wednesday, 28 November 2018 20:09

GIMME SHELTER FILM FESTIVAL: Προβολή της ταινίας “The End of the End” των BLACK SABBATH

Written by 
    GIMME SHELTER FILM FESTIVAL: Προβολή της ταινίας “The End of the End” των BLACK SABBATH

    Έρχεται η ώρα για το “The End of the End” των «Δημιουργών του Όλου» Black Sabbath.  Από τις 19 Νοεμβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη το Gimme Shelter Film Festival, έχοντας ήδη προβάλλει το “Desert Age” που καταγράφει την ιστορία της μυθικής desert rock σκηνής στην California και την Coachella Valley καθώς και το συγκλονιστικό “Scream for Me Sarajevo” του Bruce Dickinson.

    Η επόμενη προβολή είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του Ozzy Osbourne, στο Gagarin 205, όπου οι θεατές θα απολαύσουν το υπέροχο και συναισθηματικά φορτισμένο “The End of the End” που αποτυπώνει σε φιλμ το τέλος της θεόρατης πορείας των Black Sabbath, μέσω της αποχαιρετιστήριας Βρετανικής περιοδείας τους στις αρχές του 2017 και συγκεκριμένα του τελευταίου τους live στην πόλη τους, το Birmingham στις 4 Φεβρουαρίου.

    Θα προηγηθεί συζήτηση / πάνελ με την συμμετοχή των: Τζέιν Σαμπανίκου (δημοσιογράφος, dj), Χρήστος Κισσατζεκιάν (συναυλιακός φωτορεπόρτερ, photo editor εφημερίδας Έθνος), Δημήτρης Κότσης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Δημόσιες Σχέσεις), ενώ ως προθέρμανση θα εμφανιστούν ζωντανά οι Electric Feat και οι Karma Violens.

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

    21:00 Electric Feat live
    22:00 Karma Violens live
    22:30 Προβολή

    Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ (προπώληση και ταμείο)

    Σημεία προπώλησης: Syd Records, ταμείο Gagarin (τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του για συναυλίες κλπ εκδηλώσεις), σταθερά σημεία δικτύου Viva. Διαδικτυακά στο Viva και τηλεφωνικά στο 11875.

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    Αναφορικά, δε, με το υπόλοιπο του προγράμματος, στις 10 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το “American Valhalla” που εξιστορεί όλες τις λεπτομέρειες του προ διετίας project των Iggy Pop και Josh Homme υπό τον τίτλο “Post Pop Depression”. Η προβολή θα συνδυαστεί με live των The Noise Figures.

    Τέλος, στις 17 Δεκεμβρίου, θα προβληθεί το “Let’s Play Two” των Pearl Jam, που γυρίστηκε στα πλαίσια της μεγάλης συναυλίας που έδωσε η μπάντα στο Wrigley Field του Chicago τον Αύγουστο του 2016, όταν η ομάδα baseball της πόλης, Chicago Cubs, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια μετά από 108 χρόνια. Θα προηγηθεί live των Moa Bones.

    Το εισιτήριο για όλες τις προβολές κοστίζει 7 ευρώ, και διατίθεται στα ίδια σημεία προπώλησης.