Thursday, 29 November 2018 14:43

KARMA: Παρουσίαση δίσκου στο Crow Club στις 23 του Δεκέμβρη

Written by 
    KARMA: Παρουσίαση δίσκου στο Crow Club στις 23 του Δεκέμβρη

    Οι Karma παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο "Illusions" στο Crow Club δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

    Η νέα τους δισκογραφική δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα από την Alcyone Records. Στο album συμμετέχει ο μπασίστας των τεράστιων Symphony X, Mike LePond, η Έλενα Στρατηγοπούλου των Fragile Vastness και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης των ιστορικών Crush.

    Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης είναι στις 22:00.

    Δείτε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί και στο facebook event εδώ.

    Δελτίο Τύπου

    Οι KARMA είναι ενεργή μπάντα στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή από το 1997 με πολλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές στην Ελλάδα.

    Το 2009 κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο ‘’Karma’’ με τη συμμετοχή των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ελισσάβετ Καρατζόλη, Διονύση Κωτσάκη και Λεωνίδα Σώζο και με 2 video clips σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Γραμματόπουλου με σημαντικό airplay σε Ελλάδα και Κύπρο.

    To 2012 με αφορμή τα 55 χρόνια από το θάνατο του Ν. Καζαντζάκη κυκλοφόρησαν τη 2η δουλειά τους ‘’Το χρέος’’ με αποσπάσματα του βιβλίου του Ασκητικής και συμμετείχαν οι: Γιώργος Σκορδαλός (κρητική λύρα), David Lynch(σαξόφωνο), Bernie Precious( uilleann bagpipes),παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου, Ελισσάβετ Καρατζόλη- Νίκος Απειρανθίτης (απαγγελίες), Δημήτρης Λιόλιος- Βασίλης Αξιώτης-Χάρης Κανελλόπουλος (τραγούδι).

    Το 2013 οι Άννα Μανωλαράκη (φωνή) και Βασίλης Δρακονταειδής (πλήκτρα, φωνή) αποφασίζουν να αλλάξουν τον ήχο τους και να ξεκινήσουν να συνθέτουν την επόμενη δουλειά των Karma μπαίνοντας στην αγγλόφωνη symphonic progressive metal σκηνή! Βρήκαν νέα μέλη και ξεκίνησαν την παραγωγή του 3ου δίσκου ‘’illusions’ ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη από την εταιρία Alcyone records. (alcyonerecords.com).

    Στο δίσκο έχουν την τιμή να συμμετέχουν  ο μπασίστας των Αμερικανών Symphony-X, Mike LePond και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από τη θρυλική Ελληνική μεταλ μπάντα Crush.

    Το άλμπουμ περιέχει ως bonus track διασκευή του τραγουδιού master of puppets των Metallica!

    Συμμετέχουν επίσης οι: Συμεών Καραγιάννης (κλαρίνο), Έλενα Στρατηγοπούλου-Αγγελική Θεοφάνους (sopranos) και το Ηπειρώτικο πολυφωνικό σχήμα Κτίσματα Πωγωνίου Βαγγέλη Κώτσου.

    H παραγωγή έγινε στα groove house studios και το mastering στα Finnvox studios από τον Mika Jussila 

    Το σχήμα αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους:

    Άννα Μανωλαράκη (φωνή, ηχοληψία, παραγωγή)

    Βασίλης Δρακονταειδής (πλήκτρα, φωνή, παραγωγή)

    Στάθης Λιανός (κιθάρα)

    Τάσος Μορφόπουλος (τύμπανα)

    Στέφανος Κουτσουρόπουλος (μπάσο)

    Στις 23 Δεκεμβρίου στο crow club (Μιχαλακοπούλου & Σινώπης 27) σας προσκαλούν στο release party να ακούσετε το δίσκο τους

    Είσοδος ελευθερη

    Ώρα 22.00’’

    Dj set D.Tzortzis

    Χορηγοί επικοινωνίας : metal hammer , rock overdose

    www.karmabandofficial.com