Wednesday, 12 December 2018 12:59

CHRONOSPHERE/CRIMSON FIRE: Live στην Αθήνα και στο Interpid Fox

Written by 
    CHRONOSPHERE/CRIMSON FIRE: Live στην Αθήνα και στο Interpid Fox

    Μετά από τέσσερις περιοδείες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ του εξωτερικού, οι Chronosphere επιστρέφουν στην πόλη τους με ένα live – φωτιά στις 18 Ιανουαρίου, στο Interpid Fox!

    Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Crimson Fire, οι οποίοι θα παρουσιάσουν κομμάτια του τελευταίου τους δίσκου, αλλά και παλιότερο υλικό τους.

    Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ με μπύρα

    Δείτε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

    Οι CHRONOSPHERE, έπειτα από 4 (τρεις ευρωπαϊκές και μια ελληνική) περιοδείες αλλά και από επιτυχείς εμφανίσεις σε festivals του εξωτερικού, επιστρέφουν στην πόλη τους με ένα live φωτιά την Παρασκευή 18/1 στο Intrepid FOX !!
    Μετά την τελευταία κυκλοφορία τους “Red N’ Roll” τον Απρίλιο του 2017, η μπάντα μετρά πάνω από 100 εμφανίσεις για την προώθηση του, μερικές από αυτές δίπλα σε μεγαθήρια της σκηνής (Judas Priest, Kreator, Cannibal Corpse, Onslaught, Artillery κλπ.).
    Το album έλαβε πολλές εγκωμιαστικές κριτικές τόσο από τον διεθνή όσο και από τον εγχώριο τύπο και οδήγησε την μπάντα ως την Ιαπωνία για 2 εκπληκτικά shows.
    Παρόλο που οι CHRONOSPHERE βρίσκονται στο studio για την δημιουργία του επόμενου τους δίσκου, το νέο έτος τους βρίσκει επί σκηνής σε ένα live που δεν σηκώνει πολλά…
    Με κομμάτια από το επερχόμενο album καθώς και με νέο line-up, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για απουσίες !!

    Website: http://www.chronosphere-official.com/
    Facebook: https://www.facebook.com/ChronosphereGr/
    Instagram: https://www.instagram.com/chronosphereofficial/
    BandCamp: https://chronosphere.bandcamp.com/
    Youtube: https://www.youtube.com/user/Chronospheregr


    Την βραδιά θα ανοίξουν οι Αθηναίοι heavy metalάδες Crimson Fire, μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 2004 και έκτοτε μετρά 2 full-lenght albums και ένα ΕΡ !! Έχουν κάνει πολλά live σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αποκορύφωμα την περιοδεία τους με τους καναδούς Anvil στη χώρα μας. Αξιοσημείωτη βέβαια και η συμμετοχή τους στο Τrveheim Festival στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2018, παίζοντας πλάι σε ονόματα όπως Q5, Praying Mantis, Satan και άλλους.
    Το βράδυ της 18 Ιανουαρίου οι Crimson Fire θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον τελευταίο τους δίσκο, αλλά και παλαιότερο υλικό.

    Tickets 7 euros with beer..

    Χορηγοί : Monster EnergyLonis Tattoo StudioMETAL HAMMER GREECE (Official)EMG PickupsKUSH COMAAeropelma ShoesManos Backline Services.