Tuesday, 18 December 2018 19:33

ROTTING CHRIST: “Heaven and Hell and Fire” (νέο lyric video)

Written by 
    ROTTING CHRIST: “Heaven and Hell and Fire” (νέο lyric video)

    Σχεδόν δύο μήνες απομένουν για την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Rotting Christ με τίτλο “The Heretics” που θα βρεθεί στα δισκάδικα στις 15 Φεβρουαρίου μέσω της Season of Mist.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “Heaven and Hell and Fire” καθώς και το αντίστοιχο lyric video, το οποίο δημιούργησε ο Χάρης Κουντούρης. Το τραγούδι ξεκινά με το ρητό “The mind is universe and can make a heaven of hell a hell of heaven” του σπουδαίου Άγγλου ποιητή, φιλοσόφου και πολιτικού, John Milton.

    Υπενθυμίζουμε ότι το Metal Hammer Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί ασχολείται εκτενώς με τους Rotting Christ καθώς σε ένα αναλυτικό θέμα που τους αφορά καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας από το “The Heretics” με αφορμή το listening session του δίσκου στο Λονδίνο αλλά και τις πρώτες σκέψεις του ηγέτη της μπάντας, Σάκη Τόλη σχετικά με αυτόν.

    Παρακάτω θυμόμαστε και το πρώτο lyric video από το album, για το “Fire, God and Fear”. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Pentagram Studio υπό τον κιθαρίστα των Rotting Christ, Γιώργο Εμμανουήλ σε παραγωγή του Σάκη Τόλη. Τη μίξη και το mastering ανέλαβαν ο Jens Bogren και ο Tony Lindgren αντίστοιχα στο Fascination Street Studio ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Μάξιμου Μανώλη.

    Track listing:

    01. In The Name of God
    02. Vetry Zlye (Ветры злые)
    03. Heaven and Hell and Fire
    04. Hallowed Be Thy Name
    05. Dies Irae
    06. I Believe (ΠΙΣΤΕΥΩ)
    07. Fire God And Fear
    08. The Voice of the Universe
    09. The New Messiah
    10. The Raven