Friday, 21 December 2018 16:36

CLUTCH: Επιστρέφουν στην Αθήνα στα πλαίσια του Release Athens Festival

Written by 
    CLUTCH: Επιστρέφουν στην Αθήνα στα πλαίσια του Release Athens Festival

    Ένα ακόμα γνωστό και αγαπημένο όνομα ανακοίνωσε το Release Athens για τη φετινή βερσιόν του φεστιβάλ.

    Ο λόγος για τους φοβερούς rock ‘n’ rollers Clutch από το Maryland, οι οποίοι θα εμφανιστούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη 19 Ιουνίου του 2019 με τα support σχήματα να αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

    Τιμή εισιτηρίου στην πρώτη φάση της προπώλησης: 28 ευρώ (μονό), 50 ευρώ (διπλό). Οι τιμές για το υπόλοιπο της προπώλησης αναμένεται επίσης να ανακοινωθούν. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.

    Σημεία προπώλησης: Reload, Seven Spots, καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00). Τηλεφωνικά στο 11876. Διαδικτυακά στο Viva και στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    To Release Athens υποδέχεται τους Clutch, μία από τις κορυφαίες live μπάντες του πλανήτη! Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, η αγαπημένη τετράδα από το Maryland των ΗΠΑ θα φέρει στην Πλατεία Νερού το καταιγιστικό rock n' roll της, για πρώτη φορά σε open air φεστιβάλ, και μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα μετατρέψουν τη βραδιά σε αληθινό προσκύνημα!

    Όπως προαναφέραμε, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη ανοιχτή συναυλία που θα δώσουν στην Αθήνα, αφού όλες οι προηγούμενες είχαν γίνει καλοκαίρι μεν αλλά πάντα σε κλειστούς χώρους δε. Επιτέλους, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε μία από τις πιο δυναμικές και συνεπείς rock μπάντες του καιρού μας ακριβώς όπως της αξίζει!

    Από το ντεμπούτο τους και μέχρι σήμερα, οι Clutch δεν σταματoύν να μας προσφέρουν κλασικά rock τραγούδια και κάθε φορά οι εμφανίσεις τους ξεπερνούν την προηγούμενη, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους δίσκους τους, αφού κάθε νέα κυκλοφορία τους βρίσκεται ένα σκαλί ψηλότερα, τόσο σε εμπορικό όσο και καλλιτεχνικό επίπεδο. Τρανή απόδειξη το ότι θα μας επισκεφτούν έχοντας, και πάλι, ένα από τα καλύτερα albums του 2018 στο ενεργητικό τους, το εξαιρετικό "Book Of Bad Decisions".

    Μην έχετε καμία αμφιβολία. Η παρουσία τους στην Πλατεία Νερού θα είναι αντάξια κάθε προσδοκίας σας. Το αυθεντικό groove 'n' roll τους, με μια "διαβολική" rhythm section και τον Neil Fallon να... κηρύττει, ενώνει το heavy rock με φαινομενικά ετερόκλητα στοιχεία που στον πλανήτη των Clutch είναι απόλυτα φυσιολογικά.

    Ετοιμαστείτε για μια βραδιά απόλαυσης με "Electric Worry", "The Regulator", "The Mob Goes Wild", "X-Ray Visions", "Earth Rocker", "A Quick Death in Texas", "D.C. Sound Attack!", "In Walks Barbarella", "How to Shake Hands", "The Wolf Man Kindly Requests..." και "Burning Beard" που, μεταξύ άλλων, θα προσφέρουν μία μοναδική live εμπειρία! Σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας τα λένε όλα για μία εκπληκτική μπάντα που σέβεται τον εαυτό της και κυρίως ζει για να διασκεδάζει το κοινό της! Everybody get the message?

    Υπενθυμίζουμε ότι οι headliners των υπολοίπων ημερών του Release είναι ο Iggy Pop στις 8 Ιουνίου, οι Manowar στις 14 Ιουνίου, οι New Order στις 16 Ιουνίου, οι Alice in Chains στις 24 Ιουνίου και οι Disturbed στις 30 Ιουνίου.