Thursday, 03 January 2019 07:11

MANOWAR: Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου τους κιθαρίστα

Written by 
    MANOWAR: Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου τους κιθαρίστα

    Όπως είναι γνωστό, ο Karl Logan δεν θα συμμετάσχει στην επερχόμενη αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Manowar ύστερα από τη σύλληψή του τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα των Manowar στο Facebook, αντικαταστάτης του είναι ο E.V. Martel που για χρόνια ήταν μέλος tribute μπάντας στους Αμερικανούς ήρωες του επικού ήχου.

    Ο ηγέτης των Manowar, Joey DeMaio, σχολίασε σχετικά: «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που να αξίζει περισσότερο να παίξει στους Manowar από έναν fan της μπάντας, έναν που έχει αφιερώσει τη ζωή του στους fans και τη μουσική μας κι έχει αποδείξει πως είναι αληθινός Manowarrior.»

    Ο ίδιος ο E.V. Martel δήλωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τιμή να παίζω για τους καλύτερους fans στον κόσμο. Ζω με πυξίδα το μήνυμα των Manowar κάθε ημέρα της ζωής μου. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας και ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα μπορεί να πραγματοποιηθούν.»

    Υπενθυμίζουμε ότι η Final Battle World Tour θα κάνει στάση και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα στα πλαίσια του Release Festival την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το live και εδώ θα διαβάσετε πώς διαμορφώνονται οι τιμές των εισιτηρίων από Δευτέρα 7 Ιανουαρίου κι έπειτα.