Thursday, 31 January 2019 10:22

THIS.IS.HAMMER.410 - ΦΕΒΡOYΑΡΙΟΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.410 - ΦΕΒΡOYΑΡΙΟΣ 2019

    Exiled Archangels

    O Σάκης Τόλης και οι Rotting Christ είναι έτοιμοι για την κυκλοφορία του “The Heretics” album, το οποίο είναι η πλέον πολυσυζητημένη κυκλοφορία της χρονιάς! Ο αρχηγός της μπάντας που εκπροσωπεί τη metal Σκηνή της χώρας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ανοίγει τα χαρτιά του στις σελίδες του METAL HAMMER, μιλώντας για όλα όσα αφορούν τη Rotting Christ επικαιρότητα: o νέος «αιρετικός» δίσκος, η πρώτη τους επίσημη βιογραφία, το μέλλον του συγκροτήματος και της ελληνικής metal σκηνής, η φιλοσοφία, το απόσταγμα της εμπειρίας και πολλά άλλα σε μία μεγάλη, αποκαλυπτική συνέντευξη.

    “Non Serviam: The Official Story of Rotting Christ”. Η βιογραφία των Rotting Christ κυκλοφορεί αυτή την εποχή, καταγράφοντας βήμα προς βήμα την άνω των 30 χρόνων πορεία του συγκροτήματος. Το βιβλίο ετοίμασε ο Σάκης Τόλης μαζί με τον επιτυχημένο μουσικό συγγραφέα/δημοσιογράφο Dayal Patterson, ο οποίος μιλά στο METAL HAMMER αποκαλύπτοντας όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το σπουδαίο αυτό project.

    Βέβαια, η κυκλοφορία του νέου δίσκου των Rotting Christ είναι μία καλή αφορμή για να εξετάσουμε εκ νέου όλες τις κυκλοφορίες που καθόρισαν το Ελληνικό Black Metal τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο Horror, όπου για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η ποικιλία, η πρωτοπορία και η ποιότητα μίας μεγάλης εγχώριας σκηνής που μας εκπροσωπεί επάξια διεθνώς.



    Το δεύτερο εξώφυλλο του METAL HAMMER Φεβρουαρίου αφορά ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο του μεταλλικού χάρτη. Kάθε φορά που οι Dream Theater έχουν στα χέρια τους νέο album, η ευρύτερη metal κοινότητα στρέφει το βλέμμα της στο συγκρότημα-θηρίο του John Petrucci. Ο θρυλικός κιθαρίστας και ηγέτης των Αμερικανών prog masters μιλά σε αποκλειστικότητα στο Metal Hammer, όχι μόνο για τον καινούργιο δίσκο “Distance Over Time”, αλλά και για τη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη/drummer/συνιδρυτή/αδερφό Mike Portnoy, μεταξύ πολλών άλλων.

    ΘΕΜΑΤΑ:

    Rotting Christ, Dream Theater, Candlemass, Avantasia, Queensrÿche, Overkill, Soilwork, Conception, Beast in Black, Azusa, Artillery, Disillusive Play

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE:

    Crimson Glory “Transcendence”

    TEN TON HAMMER (KAINOYΡΓΙΑ ΣΤΗΛΗ):

    Schmier (Destruction)

    THE MAGICIAN’S BIRTHDAY:

    Adrian Smith

    HEAVY LIVIN’:

    Gordon Blacksmith «Ο Κήπος του Προφήτη»

    STAGE HAMMER:

    Metal Hammer High Voltage Celebration (Nightstalker, Planet of Zeus, Full House Brew Crew), Paradise Lost, Dead Congregation, Gus G. / Primal Fear, Blood Ceremony, Outloud, P.L.F.

    ROOTS AND BRANCHES:

    Black Sabbath

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE:

    Praying Mantis

    HORROR:

    HELLENIC BLACK MASS: Συλλεκτικό Πολυσέλιδο Αφιέρωμα-Οδηγός, οι Κυκλοφορίες που Καθόρισαν το Ελληνικό Black Metal

    ΑΦΙΣΕΣ:

    ROTTING CHRIST / TZIMΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ