Wednesday, 03 April 2019 01:00

ACID DEATH: Live παρουσίαση του νέου δίσκου

Written by 
    ACID DEATH: Live παρουσίαση του νέου δίσκου

    Από τις 15 Μαρτίου κυκλοφορεί το εξαιρετικό 5ο LP των Acid Death με τίτλο “Primal Energies” μέσω της 7hard Records.

    Αυτό το Σάββατο, 6 Απριλίου η μπάντα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο της δισκογραφικό βήμα στο Crow Club (Σινώπης 27, Αθήνα), με ένα setlist προσαρμοσμένο στην παρούσα φάση τους. Μαζί τους, ως support θα είναι οι Voidnaut.

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ, ενώ θα κληρωθούν και δώρα για τους παρευρισκόμενους.

    Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    Στη θέση του παραγωγού του “Primal Energies” κάθισαν οι ίδιοι οι Acid Death μαζί με τον εμβληματικό Tommy Vetterli (Coroner, ex-Kreator). Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν στα Devasoundz Studios υπό τον Φώτη Benardo ενώ τα υπόλοιπα όργανα ηχογραφήθηκαν στο S.I.A. Recordings υπό τον τραγουδιστή και μπασίστα της μπάντας, Σάββα Μπετείνη. Η μίξη και το mastering έγιναν στα New Sound Studios στη Ζυρίχη από τον Martin Zeller ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Γιάννη Νάκου των Mortal Torment.

    Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το δίσκο με το lyric video του “Godless Shrines” το οποίο δημιούργησε η Hel Pyre Darkwork, αλλά και να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του Σάββα Μπετείνη και της Ιωάννας Ρήγα (που συμμετέχει στο δίσκο παίζοντας σαντούρι) στην εκπομπή TV War του Mad και του Metal Hammer, μαζί με μια ζωντανή εκτέλεση του “Reality and Fear”.