Wednesday, 01 May 2019 12:06

ARCH/MATHEOS: “Wanderlust” (νέο τραγούδι)

Written by 
    ARCH/MATHEOS: “Wanderlust” (νέο τραγούδι)

    Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από το “Sympathetic Resonance”, το φοβερό ντεμπούτο των Arch/Matheos, του side project του Jim Matheos, ηγέτη των αγαπημένων Fates Warning μαζί με τον John Arch, τραγουδιστή των σπουδαίων Αμερικανών στους πρώτους τρεις δίσκους τους (“Night on Bröcken”, “The Spectre Within” και το ανυπέρβλητο “Awaken the Guardian”).

    Πλέον, οι δύο μουσικοί επιστρέφουν με το “Winter Ethereal” που θα κυκλοφορήσει μέσω της Metal Blade στις 10 Μαΐου. Εδώ μπορείτε να ακούσετε το “Wanderlust”.

    Στις ηχογραφήσεις συνέβαλε πληθώρα σπουδαίων μουσικών, μεταξύ αυτών το τωρινό rhythm section των Fates Warning, Bobby Jarzombek στα τύμπανα και Joey Vera στο μπάσο, οι προκάτοχοί τους στις αντίστοιχες θέσεις Mark Zonder και Joe DiBiase, ο σπουδαίος μπασίστας Steve Di Giorgio (Testament, ex-Death, ex-Sadus), ο μπασίστας των Cynic, Sean Malone αλλά και ο πρώην κιθαρίστας των Fates Warning, Frank Aresti. Τη μίξη ανέλαβε ο Jens Bogren.

    Πολλά περισσότερα για το “Winter Ethereal” θα διαβάσετε σύντομα, στο Metal Hammer Μαΐου όπου ο John Arch φιλοξενείται για μια κατατοπιστική συνέντευξη. Παρακάτω θυμόμαστε και το “Straight and Narrow”, το πρώτο single του δίσκου μαζί με το video clip που το συνοδεύει.

    Track listing:

    01. Vermilion Moons
    02. Wanderlust
    03. Solitary Man
    04. Wrath Of The Universe
    05. Tethered
    06. Straight And Narrow
    07. Pitch Black Prism
    08. Never In Your Hands
    09. Kindred Spirits