Thursday, 02 May 2019 16:51

SABATON: Η διασκευή των APOCALYPTICA στο “Fields of Verdun” από τον επερχόμενο δίσκο

Written by 
    SABATON: Η διασκευή των APOCALYPTICA στο “Fields of Verdun” από τον επερχόμενο δίσκο

    Στις 19 Ιουλίου κυκλοφορεί το “The Great War”, ο νέος, 9ος δίσκος των Sabaton μέσω της Nuclear Blast.

    Εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρωτότυπη πρώτη γεύση από το album, με τη διασκευή με τσέλο των Φινλανδών Apocalyptica στο “Fields of Verdun”, το 9ο κατά σειρά τραγούδι του δίσκου.

    Η γαλλική πόλη για την οποία μιλά το τραγούδι, είναι το σημείο όπου διεξήχθη μία από τις πιο αιματηρές μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Λόγω του concept του δίσκου γι’ αυτή την καταστροφική σύρραξη, οι Sabaton επέλεξαν το Verdun για να παρουσιάσουν το “The Great War”, και να διεξάγουν μια σειρά ξεναγήσεων σε συνεργασία με τους ιστορικούς που τους βοηθούν στο νεοσύστατο “Sabaton History Channel”. Εκεί είχε τη χαρά να βρεθεί και το Metal Hammer ύστερα από την πρόσκληση της μπάντας και στο τεύχος Μαΐου που κυκλοφορεί αύριο, 3 του μήνα, θα διαβάσετε το αναλυτικό οδοιπορικό μας, την πρώτη άποψή μας για το album αλλά και τη συνέντευξή μας με τον Pär Sundström (μπάσο).

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Bismarck” που ηχογραφήθηκε στα sessions του “The Great War” όμως κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Black Lounge Studio υπό την καθοδήγηση του Jonas Kjellgren και παραγωγή από τους ίδιους τους Sabaton. Το mastering ανέλαβε ο Maor Appelbaum ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Peter Sallai.

    Track listing:

    01. The Future Of Warfare
    02. Seven Pillars Of Wisdom
    03. 82nd All The Way
    04. The Attack Of The Dead Men
    05. Devil Dogs
    06. The Red Baron
    07. Great War
    08. A Ghost In The Trenches
    09. Fields Of Verdun
    10. The End Of The War To End All Wars
    11. In Flanders Fields