Saturday, 25 May 2019 14:37

ZAKK SABBATH: Θα αναδημιουργήσουν το ντεμπούτο album των Black Sabbath

Written by 
    ZAKK SABBATH: Θα αναδημιουργήσουν το ντεμπούτο album των Black Sabbath

    50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εικονικού πρώτου δίσκου των Black Sabbath, η all star cover band "Zakk Sabbath" του κιθαρίστα - τραγουδιστή  Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne), θα γιορτάσει το πρώτο κεφάλαιο στην ιστορία των θρύλων του heavy metal, μέσα από ένα ευλαβικά αποδιδόμενο tribute, που θα φέρει τον τίτλο "Vertigo"

    Ο στόχος της μπάντας είναι να επανασυνθέσει πιστά ολόκληρο το album κρατώντας το πνεύμα των πρωτότυπων ηχογραφήσεων. Ένα κινηματογραφικό συνεργείο θα απαθανατίσει ολόκληρη την αναλογική αυτή ηχογράφηση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο DVD μόλις σε 500 κόπιες και θα αποσταλεί σε όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία στις 13 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.  Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να κάνετε τη δική σας προ-παραγγελία αφού οι 500 αυτές κόπιές έγιναν sold out μέσα σε δύο μόλις ώρες από τη στιγμή που έγιναν διαθέσιμες.

    Ο δίσκος θα είναι επίσης διαθέσιμος σε όλα τα formats αλλά και ψηφιακά και θα διατίθεται ως ένα ενιαίο πακέτο που θα περιέχει βινύλιο, CD, κάρτα για download και DVD.

    Η μπάντα αναφέρει: "Συνεργαστήκαμε με τη "Magnetic Eye Records", ένα ακρογωνιαίο λίθο της μουσικής βιομηχανίας, που έχει τις ρίζες της στο υπό-είδος που δημιούργησαν οι Sabbath, για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα. Σας ζητάμε να γιορτάσετε μαζί μας σε αυτή τη συνεχή γιορτή της μεγαλύτερης heavy metal μπάντας όλων των εποχών και του δίσκου από τον οποίο ξεκίνησαν τα πάντα! Κάντε αυτό το ταξίδι με εμάς μέσω αυτού του project και να είστε μέσα στους 500 πιστούς που θα λάβουν το απόλυτο doom-filled package".

    Ο Zakk Wylde σχολίασε: "Ευχαριστούμε όλους όσους έκαναν την προ-παραγγελία. Θα σας κρατάμε ενήμερους σε όλη την πορεία του δίσκου και του ντοκιμαντέρ".

    Στους Zakk Sabbath συμμετέχουν επίσης οι Rob "Blasko" Nicholson και ο Joey Castillo.

    Παρακάτω βλέπουμε το επίσημο video με τη διασκευή των Zakk Sabbath στο "War Pigs" από την ζωντανή κυκλοφορία "Live in Detroit" που κυκλοφορεί μέσω της Southern Lord Recordings